Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lipsia-Kampfbahn seit 1893
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13607
SV Lipsia 93 Eutritzsch FC Pest
4 5 1 V Hoch Tactiek 3Sturm
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
63.3 gemiddelde waardering 75.1
excellent Schieten incredible
excellent Passen outstanding
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Majslak bereikt de bal nog maar net als eerste. Orosz is nu in balbezit. Majslak verovert de bal door een tackle van achteren. Majslak draait met de bal, schiet en ... Hackländer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - FC Pest 0:1

10e minuut.
Luciak is nu in balbezit. Amorini onderschept slim de pass. Revoredo rent richting de bal. Amorini is nu in balbezit. Amorini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Revoredo rent richting de bal. Revoredo haalt uit met een fantastische trap. Hackländer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - FC Pest 0:2

17e minuut.
Pop rent richting de bal. Čavkušić verovert de bal door een tackle van achteren. Terno maakt een afschuwelijke overtreding. Terno krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Amorini rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De la Puente zal de hoekschop nemen. Amorini maakt een snoekduik en kopt de bal. Hackländer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - FC Pest 0:3

21e minuut.
Werner verovert de bal door een tackle van achteren. Werner speelt de bal door. Sierściuch geeft een hoge lob. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amorini heeft problemen om de bal te vangen. Hackländer met een sublieme pass. Čavkušić kopt de bal weg. Osborn is nu in balbezit. Osborn haalt uit met een fantastische trap. Dörfler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Bosshammer verovert de bal door een tackle van achteren. Tomru rent richting de bal. Tomru passt de bal met de wreef. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić schiet op doel. Dörfler bokst de bal weg.

30e minuut.
Terno passt de bal met de wreef. Sierściuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierściuch probeert naar een medespeler te passen. Majslak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majslak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gardner komt het veld opgelopen. Hackländer met een harde bal richting middenveld. Sierściuch controleert de bal met de borst. Bosshammer rent richting de bal. Bosshammer haalt uit met een fantastische trap. Dörfler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tomru rent richting de bal. Tomru draait met de bal, schiet en ... Dörfler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Daar is Amorini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciak passt de bal met de wreef. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Lipsia 93 Eutritzsch 60%, FC Pest 40%.
SV Lipsia 93 Eutritzsch - FC Pest 0:3

46e minuut.
Fabri komt het veld opgelopen. Junco komt het veld opgelopen. Christler komt het veld opgelopen. Bänsch komt het veld opgelopen.

48e minuut.
De la Puente probeert naar een medespeler te passen. Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bänsch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bänsch krijgt een gele kaart. Revoredo raakt geblesseerd tijdens het duel. De la Puente wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Werner geeft de bal voor. De la Puente rent richting de bal. Met opzet legt Osborn zijn tegenspeler op de grond. Osborn krijgt een gele kaart. De la Puente is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De la Puente zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Amorini springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Revoredo kopt de bal weg. Luciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Revoredo verovert de bal door een tackle van achteren. Revoredo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - FC Pest 0:4

53e minuut.
Orosz probeert naar een medespeler te passen. Bänsch probeert naar een medespeler te passen. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - FC Pest 1:4

57e minuut.
De la Puente rent richting de bal. De la Puente passt de bal zonder na te denken. Luciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Revoredo onderschept slim de pass. Revoredo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - FC Pest 1:5

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Matoul komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Fabri is nu in balbezit. Fabri geeft een lange en hoge pass. Amorini kopt de bal weg. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco passt de bal met de wreef. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - FC Pest 2:5

65e minuut.
Korzeniowski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De la Puente is nu in balbezit. Klungelig pakt De la Puente de bal. De la Puente met een sublieme pass. Amorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Christler speelt de bal door. De la Puente rent richting de bal. De la Puente passt de bal zonder na te denken. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo schiet op doel. Hackländer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski geeft een hoge lob. Werner speelt de bal door. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco haalt uit met een fantastische trap. Dörfler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
De la Puente met een sublieme pass. Amorini heeft problemen om de bal te vangen. Matoul met een sublieme pass. Walseth geeft de bal voor. Korzeniowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pop geeft een hoge lob. Werner kopt de bal weg. Fabri speelt de bal door. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... Hackländer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Amorini rent richting de bal. Amorini geeft een lange en hoge pass. Revoredo rent richting de bal. Revoredo schiet op doel. Hackländer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - FC Pest 2:6

88e minuut.
Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciak is nu in balbezit. Revoredo onderschept slim de pass. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski schiet op doel. Hackländer bokst de bal weg. Osborn probeert naar een medespeler te passen. Sykta is nu in balbezit. Junco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Junco moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Junco schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Sykta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Lipsia 93 Eutritzsch 61%, FC Pest 39%.
SV Lipsia 93 Eutritzsch - FC Pest 2:6