Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:10
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bidy Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6461
Atletico Bideiro Alemania Ottakring
JB2026_1 Tactiek gemma
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 48.8
very good Schieten very good
very good Passen good
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Timnev met een sublieme pass. Supico heeft problemen om de bal te vangen. Supico passt de bal in één keer door. Balogh heeft problemen om de bal te vangen. Balogh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Stanowski rent richting de bal. Supico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stanowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Oziewicz met een snel genomen vrije trap. Temesberger springt en kopt de bal. Jerez bokst de bal weg.

28e minuut.
Temesberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiemann is nu in balbezit. Temesberger onderschept slim de pass. Temesberger schiet op doel. Jerez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Bideiro - Alemania Ottakring 0:1

32e minuut.
Timnev passt de bal zonder na te denken. Supico rent richting de bal. Supico passt de bal met de wreef. Balogh rent richting de bal. Balogh haalt uit met een fantastische trap. Cieślak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Romario rent richting de bal. Romario geeft een lange en hoge pass. Spiliers kopt de bal weg. Balogh rent richting de bal. Balogh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cieślak trapt de bal weg van het doel. Schmölzer kopt de bal weg. Temesberger is nu in balbezit. Temesberger geeft een lange en hoge pass. Jerez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Cieślar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pastor met de inworp. Azcona geeft een hoge lob. Spiliers krijgt zijn hoofd ertegen. Cieślak bokst de bal weg.

41e minuut.
Religa bereikt de bal nog maar net als eerste. Azcona verovert de bal door een tackle van achteren. Azcona met een sublieme pass. Spiliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiliers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Religa passt de bal in één keer door. Skupień is nu in balbezit. Skupień probeert naar een medespeler te passen. Temesberger rent richting de bal. Temesberger draait met de bal, schiet en ... Jerez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Bideiro 37%, Alemania Ottakring 63%.
Atletico Bideiro - Alemania Ottakring 0:1

46e minuut.
Służewski komt het veld opgelopen. Peranchiguay komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Skupień verovert de bal door een tackle van achteren. Skupień met een sublieme pass. Peranchiguay heeft problemen om de bal te vangen. Służewski rent richting de bal. Służewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Thiemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor speelt de bal door. Peranchiguay is nu in balbezit. Peranchiguay schiet op doel. Cieślak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Bideiro - Alemania Ottakring 1:1

70e minuut.
Barnabé met een sublieme pass. Supico met een sublieme pass. Peranchiguay rent richting de bal. Służewski is nu in balbezit. Służewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Timnev speelt de bal door. Supico bereikt de bal nog maar net als eerste. Supico probeert naar een medespeler te passen. Służewski is nu in balbezit. Służewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Bideiro - Alemania Ottakring 2:1

88e minuut.
Supico probeert naar een medespeler te passen. Azcona rent richting de bal. Azcona passt de bal in één keer door. Supico is nu in balbezit. Supico geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Timnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor onderschept slim de pass. Pastor probeert naar een medespeler te passen. Służewski rent richting de bal. Służewski schiet op doel. Cieślak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Bideiro 33%, Alemania Ottakring 67%.
Atletico Bideiro - Alemania Ottakring 2:1