Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Atletico Wołomin Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3793
Atletico Wołomin Kucke sa Medaka
442 Tactiek 4-3-3
49% Balbezit 51%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.4 gemiddelde waardering 50.9
adequate Schieten excellent
solid Passen very good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Lazić geeft een hoge lob. Oude Kamphuis heeft problemen om de bal te vangen. Davidov rent richting de bal. Anđelkić is nu in balbezit. Anđelkić haalt uit met een fantastische trap. Ménard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Lazić passt de bal zonder na te denken. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov passt de bal in één keer door. Đuričko is nu in balbezit. Đuričko draait met de bal, schiet en ... Ménard bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Kucke sa Medaka 0:1

11e minuut.
Obrenov geeft een lange en hoge pass. Daar is Oude Kamphuis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anđelkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov geeft een lange en hoge pass. Ménard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Lazić is nu in balbezit. Lazić geeft een hoge lob. Đuričko kopt de bal weg. Davidov is nu in balbezit. Davidov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Oude Kamphuis heeft problemen om de bal te vangen. Anđelkić is nu in balbezit. Anđelkić probeert naar een medespeler te passen. Davidov rent richting de bal. Davidov schiet op doel. Ménard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Đuričko is nu in balbezit. Đuričko schiet op doel. Ménard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Kucke sa Medaka 0:2

18e minuut.
Kusovac geeft een lange en hoge pass. Đuričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričko passt de bal met de wreef. Davidov is nu in balbezit. Davidov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Kucke sa Medaka 0:3

19e minuut.
Anđelkić onderschept slim de pass. Anđelkić speelt de bal door. Đuričko bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Kucke sa Medaka 0:4

24e minuut.
Wierszewski rent richting de bal. Lazić onderschept slim de pass. Lazić met een sublieme pass. Klungelig pakt Davidov de bal. Davidov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Anđelkić is nu in balbezit. Anđelkić passt de bal zonder na te denken. Davidov is nu in balbezit. Davidov haalt uit met een fantastische trap. Ménard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bundi probeert naar een medespeler te passen. Šakota bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakota met een sublieme pass. Anđelkić is nu in balbezit. Anđelkić draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakota onderschept slim de pass. Šakota passt de bal met de wreef. Daar is Đuričko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đuričko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Kucke sa Medaka 0:5

36e minuut.
Kusovac geeft de bal voor. Đuričko kopt de bal weg. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov haalt uit met een fantastische trap. Ménard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Đuričko is nu in balbezit. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričko probeert naar een medespeler te passen. Anđelkić rent richting de bal. Anđelkić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Kucke sa Medaka 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Wołomin 83%, Kucke sa Medaka 17%.
Atletico Wołomin - Kucke sa Medaka 0:6

49e minuut.
Mirosavljević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lazić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazić speelt de bal door. Anđelkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelkić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Šakota kopt de bal weg. Mirosavljević is nu in balbezit. Mirosavljević passt de bal zonder na te denken. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Oude Kamphuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Oude Kamphuis geeft de bal voor. Inworp. Lazić met een snelle inworp. Mirosavljević geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Oude Kamphuis geeft een hoge lob. Szebert heeft problemen om de bal te vangen. Lazić met een sublieme pass. Anđelkić is nu in balbezit. Anđelkić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Davidov is nu in balbezit. Oude Kamphuis is nu in balbezit. Davidov verovert de bal door een tackle van achteren. Davidov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Kucke sa Medaka 0:7

60e minuut.
Šakota is nu in balbezit. Šakota geeft de bal voor. Davidov rent richting de bal. Davidov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Ménard met een sublieme pass. Mirosavljević rent richting de bal. Mirosavljević met een sublieme pass. Davidov is nu in balbezit. Davidov haalt uit met een fantastische trap. Ménard bokst de bal weg.

64e minuut.
Quốc Khánh passt de bal zonder na te denken. Bundi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazić verovert de bal door een tackle van achteren. Lazić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Oude Kamphuis kopt de bal weg. Šakota is nu in balbezit. Šakota passt de bal met de wreef. Davidov is nu in balbezit. Davidov draait met de bal, schiet en ... Ménard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Trung is nu in balbezit. Trung geeft de bal voor. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo schiet op doel. Lugosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Kucke sa Medaka 1:7

82e minuut.
Ménard trapt de bal weg van het doel. Lazić rent richting de bal. Lazić probeert naar een medespeler te passen. Davidov is nu in balbezit. Davidov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ménard trapt de bal weg van het doel. Trung kopt de bal weg. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo schiet op doel. Lugosi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Wołomin 71%, Kucke sa Medaka 29%.
Atletico Wołomin - Kucke sa Medaka 1:7