Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: GangBangers FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2934
GangBangers FC RKS TUDOR
4-1-3-2 (OFF) Tactiek !-343!
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
52.6 gemiddelde waardering 43.9
very good Schieten very good
good Passen adequate
very good Verdedigen good


5e minuut.
Denisov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kłosowski met de inworp. Słowiński rent richting de bal. Słowiński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Acerbi de bal. Morawski speelt de bal door. Słowiński rent richting de bal. Słowiński schiet op doel. Gillespie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lixăndroiu passt de bal zonder na te denken. Brisset bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisset passt de bal met de wreef. Acerbi probeert de bal aan de voet te houden. Morawski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Morawski rent richting de bal. Acerbi verovert de bal door een tackle van achteren. Acerbi probeert naar een medespeler te passen. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Felicio controleert de bal met de borst. Felicio geeft een hoge lob. Penedo rent richting de bal. Penedo haalt uit met een fantastische trap. Klepka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - RKS TUDOR 1:0

16e minuut.
Morawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morawski passt de bal zonder na te denken. Slabyshev is nu in balbezit. Slabyshev geeft een lange en hoge pass. Ploeşteanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Klepka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Słowiński haalt uit met een fantastische trap. Lixăndroiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rollmops geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Słowiński maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gillespie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Morawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerbi onderschept slim de pass. Acerbi geeft een hoge lob. Ploeşteanu rent richting de bal. Ploeşteanu schiet op doel. Klepka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Felicio geeft de bal voor. Slabyshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabyshev geeft een hoge lob. Penedo is nu in balbezit. Penedo draait met de bal, schiet en ... Klepka bokst de bal weg.

27e minuut.
Klungelig pakt Kłosowski de bal. Acerbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerbi probeert naar een medespeler te passen. Felicio geeft een lange en hoge pass. Ploeşteanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Onteniente met een sublieme pass. Rollmops rent richting de bal. Rollmops passt de bal met de wreef. Słowiński is nu in balbezit. Słowiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Brisset is nu in balbezit. Brisset geeft de bal voor. Penedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Slabyshev geeft een lange en hoge pass. Ploeşteanu kopt de bal weg. Cartes heeft problemen om de bal te vangen. Penedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - RKS TUDOR 2:0

41e minuut.
Lixăndroiu rent richting de bal. Rollmops onderschept slim de pass. Rollmops speelt de bal door. Słowiński heeft problemen om de bal te vangen. Słowiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GangBangers FC 43%, RKS TUDOR 57%.
GangBangers FC - RKS TUDOR 2:0

53e minuut.
Slabyshev met een sublieme pass. Ploeşteanu is nu in balbezit. Acerbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu rent richting de bal. Ploeşteanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Buitenspel voor Penedo. Goede buitenspelval van de verdediging. Cartes maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Na een snelle pass probeert Denisov de bal onder controle te krijgen. Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cuenca komt het veld opgelopen. Spinu komt het veld opgelopen. Birling komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Onteniente probeert naar een medespeler te passen. Rollmops is nu in balbezit. Rollmops speelt de bal door. Słowiński heeft problemen om de bal te vangen. Słowiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Birling met de inworp. Onteniente bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Leśniarek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

64e minuut.
Spinu rent richting de bal. Özçelik met een sublieme pass. Kłosowski is nu in balbezit. Felicio verovert de bal door een tackle van achteren. Felicio geeft een lange en hoge pass. Klepka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pakuła komt het veld opgelopen. Colacresi komt het veld opgelopen. Brzęczek komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Özçelik geeft een lange en hoge pass. Kłosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosowski passt de bal zonder na te denken. Słowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Özçelik rent richting de bal. Özçelik geeft de bal voor. Čengić kopt de bal weg. Klungelig pakt Morawski de bal. Acerbi geeft een lange en hoge pass. Klepka bokst de bal weg.

86e minuut.
Brzęczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čengić is nu in balbezit. Brzęczek verovert de bal door een tackle van achteren. Brzęczek draait met de bal, schiet en ... Gillespie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - RKS TUDOR 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GangBangers FC 47%, RKS TUDOR 53%.
GangBangers FC - RKS TUDOR 2:1