Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Reais Dragões Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3191
Reais Dragões Lisbon FC
5-3-2 Rec Tactiek normal
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.1 gemiddelde waardering 53.6
adequate Schieten outstanding
weak Passen solid
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Darslikov verovert de bal door een tackle van achteren. Darslikov speelt de bal door. Lalaounis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornelos haalt uit met een fantastische trap. Bartolozzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak geeft een lange en hoge pass. Feijó heeft problemen om de bal te vangen. Zanyi is nu in balbezit. Zanyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lezana geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Feijó trapt de bal weg van het doel. Lalaounis met een sublieme pass. Darslikov geeft een lange en hoge pass. Brioso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Ryndak speelt de bal door. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas geeft een hoge lob. Massuzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massuzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ciepły is nu in balbezit. Ciepły passt de bal zonder na te denken. Canigo rent richting de bal. Ościak verovert de bal door een tackle van achteren. Ościak schiet op doel. Brioso bokst de bal weg.

23e minuut.
Palhinhas heeft problemen om de bal te vangen. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepły speelt de bal door. Zanyi is nu in balbezit. Zanyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ościak geeft de bal voor. Zanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanyi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pascalin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lezana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciepły springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Fornelos rent richting de bal. Fornelos passt de bal zonder na te denken. Birtig is nu in balbezit. Massuzo onderschept slim de pass. Massuzo haalt uit met een fantastische trap. Bartolozzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Palhinhas geeft de bal voor. Lezana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezana passt de bal in één keer door. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak draait met de bal, schiet en ... Brioso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zanyi is nu in balbezit. Zanyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Lisbon FC 0:1

44e minuut.
Pascalin geeft een lange en hoge pass. Daar is Zanyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zanyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reais Dragões 58%, Lisbon FC 42%.
Reais Dragões - Lisbon FC 0:1

48e minuut.
Canigo is nu in balbezit. Canigo geeft de bal voor. Fornelos is nu in balbezit. Fornelos haalt uit met een fantastische trap. Bartolozzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reais Dragões - Lisbon FC 1:1

53e minuut.
Medin is nu in balbezit. Medin geeft een hoge lob. Daar is Bugarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ciepły passt de bal met de wreef. Lezana met een sublieme pass. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak schiet op doel. Brioso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Lisbon FC 1:2

67e minuut.
Pascalin is nu in balbezit. Pascalin geeft een hoge lob. Fornelos is nu in balbezit. Massuzo is nu in balbezit. Massuzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Darslikov passt de bal zonder na te denken. Lezana met een sublieme pass. Ościak rent richting de bal. Ościak schiet op doel. Brioso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Lisbon FC 1:3

84e minuut.
Pascalin passt de bal met de wreef. Canigo rent richting de bal. Canigo passt de bal zonder na te denken. Fornelos rent richting de bal. Fornelos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Brioso trapt de bal weg van het doel. Lalaounis kopt de bal weg. Palhinhas rent richting de bal. Ościak onderschept slim de pass. Ościak draait met de bal, schiet en ... Brioso bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reais Dragões 56%, Lisbon FC 44%.
Reais Dragões - Lisbon FC 1:3