Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Karyna Lulkowo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6613
Karyna Lulkowo Furia Kołobrzeg
523d2 Tactiek o_v2L
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
56.2 gemiddelde waardering 61.4
very good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Darby onderschept slim de pass. Falzon geeft de bal voor. Buczkowski is nu in balbezit. Buczkowski draait met de bal, schiet en ... Hüseynoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karyna Lulkowo - Furia Kołobrzeg 0:1

11e minuut.
Falzon probeert naar een medespeler te passen. Szóstakowski heeft problemen om de bal te vangen. Padilha verovert de bal door een tackle van achteren. Padilha geeft een lange en hoge pass. Darby krijgt zijn hoofd ertegen. Toader bokst de bal weg.

23e minuut.
Masztajer onderschept slim de pass. Masztajer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odrwąż met de inworp. Falzon geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Odrwąż onderschept slim de pass. Odrwąż probeert naar een medespeler te passen. Falzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzon geeft een lange en hoge pass. Szóstakowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pieniek passt de bal zonder na te denken. Odrwąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrwąż speelt de bal door. Buczkowski is nu in balbezit. Buczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karyna Lulkowo - Furia Kołobrzeg 0:2

39e minuut.
Seifert geeft een hoge lob. Bujnowski kopt de bal weg. Rajtuz rent richting de bal. Rajtuz geeft een lange en hoge pass. Darby krijgt zijn hoofd ertegen. Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zülfikar is nu in balbezit. Zülfikar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karyna Lulkowo - Furia Kołobrzeg 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karyna Lulkowo 58%, Furia Kołobrzeg 42%.
Karyna Lulkowo - Furia Kołobrzeg 1:2

46e minuut.
Darby passt de bal zonder na te denken. Zülfikar rent richting de bal. Zülfikar speelt de bal door. Taller is nu in balbezit. Taller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Falzon speelt de bal door. Odrwąż rent richting de bal. Odrwąż geeft een hoge lob. Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Falzon passt de bal zonder na te denken. Odrwąż is nu in balbezit. Rajtuz begaat een overtreding. Rajtuz krijgt een gele kaart. Odrwąż roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Odrwąż kan niet meer verder spelen. Chagas komt het veld opgelopen. Falzon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buczkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Chagas rent richting de bal. Chagas passt de bal in één keer door. Buczkowski rent richting de bal. Buczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Falzon is nu in balbezit. Falzon geeft een lange en hoge pass. Daar is Masztajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Buczkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chagas de bal. Chagas passt de bal met de wreef. Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski haalt uit met een fantastische trap. Hüseynoğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Karyna Lulkowo - Furia Kołobrzeg 1:3

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Toader niet meer kan verder spelen. Yupanqui komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Falzon probeert naar een medespeler te passen. Chagas is nu in balbezit. Chagas speelt de bal door. Buczkowski is nu in balbezit. Buczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karyna Lulkowo 65%, Furia Kołobrzeg 35%.
Karyna Lulkowo - Furia Kołobrzeg 1:3