Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: YUNUSLAR Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4063
YUNUSLAR FC Twukkers
3-5-2 BENIM Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.7 gemiddelde waardering 64.8
adequate Schieten outstanding
solid Passen formidable
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Sáiz is nu in balbezit. Muntenuş is nu in balbezit. Sáiz onderschept slim de pass. Sáiz haalt uit met een fantastische trap. Bayramlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Muntenuş kopt de bal weg. Mendil probeert de bal met de borst te controleren. Mendil probeert naar een medespeler te passen. Sáiz rent richting de bal. Sáiz draait met de bal, schiet en ... Bayramlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Twukkers 0:1

7e minuut.
Havekotte kopt de bal weg. Czpiotek is nu in balbezit. Sáiz onderschept slim de pass. Sáiz heeft problemen om de bal te vangen. Sáiz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Certowicz is nu in balbezit. Certowicz geeft een lange en hoge pass. Mendil kopt de bal weg. Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz schiet op doel. Bayramlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Sáiz kopt de bal weg. Mendil rent richting de bal. Mendil passt de bal met de wreef. Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Olivera met een sublieme pass. Şaş rent richting de bal. Havekotte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Havekotte krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Certowicz kopt de bal weg. Tabaszewski probeert de bal met de borst te controleren. Tabaszewski passt de bal in één keer door. Daar is Sáiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Twukkers 0:2

21e minuut.
Marturana passt de bal in één keer door. Havriciuc is nu in balbezit. Havriciuc passt de bal met de wreef. Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Havekotte rent richting de bal. Havekotte passt de bal met de wreef. Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz draait met de bal, schiet en ... Bayramlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Twukkers 0:3

27e minuut.
Havriciuc met een sublieme pass. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski speelt de bal door. Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bayramlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bayramlı met een harde bal richting middenveld. Havriciuc kopt de bal weg. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Doeltrap. Bayramlı trapt de bal weg van het doel. Havekotte kopt de bal weg. Havriciuc is nu in balbezit. Havriciuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Condori passt de bal met de wreef. Havriciuc met een sublieme pass. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski schiet op doel. Bayramlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Twukkers 0:4

45e minuut.
Mendil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendil speelt de bal door. Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz schiet op doel. Bayramlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Twukkers 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 69%, Twukkers 31%.
YUNUSLAR FC - Twukkers 0:5

47e minuut.
Mendil bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mendil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendil passt de bal zonder na te denken. Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz haalt uit met een fantastische trap. Bayramlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Palonsaari probeert naar een medespeler te passen. Tabaszewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Stępiński de bal. Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz haalt uit met een fantastische trap. Bayramlı bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Olivera passt de bal zonder na te denken. Condori met een sublieme pass. Sáiz is nu in balbezit. Daar is Sáiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáiz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Twukkers 0:6

57e minuut.
Havekotte speelt de bal door. Mendil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendil passt de bal zonder na te denken. Sáiz rent richting de bal. Sáiz schiet op doel. Bayramlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz haalt uit met een fantastische trap. Bayramlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Twukkers 0:7

59e minuut.
Inworp. Mendil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czpiotek is nu in balbezit. Sáiz onderschept slim de pass. Sáiz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Twukkers 0:8

62e minuut.
Marturana geeft de bal voor. Klungelig pakt Muntenuş de bal. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski schiet op doel. Bayramlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Certowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Muntenuş de bal. Sáiz is nu in balbezit. Sáiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Twukkers 0:9

69e minuut.
Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz probeert naar een medespeler te passen. Mendil probeert naar een medespeler te passen. Tabaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Tabaszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mendil rent richting de bal. Mendil passt de bal in één keer door. Daar is Sáiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáiz schiet op doel. Bayramlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Muntenuş de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mendil is nu in balbezit. Mendil passt de bal met de wreef. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski schiet op doel. Bayramlı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sáiz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Twukkers 0:10

81e minuut.
Sáiz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáiz passt de bal in één keer door. Mendil probeert naar een medespeler te passen. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dupuis rent richting de bal. Dupuis passt de bal met de wreef. Sa speelt de bal door. Klungelig pakt Sáiz de bal. Sáiz draait met de bal, schiet en ... Bayramlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Warulik is nu in balbezit. Warulik geeft een lange en hoge pass. Muntenuş heeft problemen om de bal te vangen. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Havekotte speelt de bal door. Mendil is nu in balbezit. Mendil passt de bal met de wreef. Daar is Sáiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáiz schiet op doel. Bayramlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sáiz zijn tegenspeler op de grond. Sáiz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 66%, Twukkers 34%.
YUNUSLAR FC - Twukkers 0:10