Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FAKTO ARENA
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 905
FAKTO ospobios
pievos Tactiek 433
50% Balbezit 50%
22% Spel op eigen helft 78%
44 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.7 gemiddelde waardering 37.8
incredible Schieten adequate
excellent Passen adequate
solid Verdedigen good


2e minuut.
Vaitonis met een sublieme pass. Quentin speelt de bal door. Lampugnani rent richting de bal. Lampugnani schiet op doel. Paal!

4e minuut.
Doeltrap. Milo trapt de bal weg van het doel. Bläsing geeft een lange en hoge pass. Lampugnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampugnani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Quentin verovert de bal door een tackle van achteren. Quentin passt de bal zonder na te denken. Daar is Plaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampugnani rent richting de bal. Lampugnani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Espín rent richting de bal. Espín passt de bal zonder na te denken. Bläsing geeft een hoge lob. Lampugnani is nu in balbezit. Lampugnani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Milo de bal. Plaza rent richting de bal. Rusoiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Plaza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lampugnani legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parra bokst de bal weg.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rolón trapt de bal weg van het doel. Plaza is nu in balbezit. Plaza heeft problemen om de bal te vangen. Plaza schiet op doel. Parra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rusoiu rent richting de bal. Lampugnani verovert de bal door een tackle van achteren. Lampugnani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - ospobios 1:0

17e minuut.
Plaza heeft problemen om de bal te vangen. Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza verovert de bal door een tackle van achteren. Plaza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - ospobios 2:0

18e minuut.
Pichl probeert naar een medespeler te passen. Rusoiu onderschept slim de pass. Lemmo is nu in balbezit. Lemmo haalt uit met een fantastische trap. Parra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lampugnani rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pichl neemt de hoekschop. Plaza krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Vaitonis onderschept slim de pass. Vaitonis geeft een lange en hoge pass. Plaza rent richting de bal. Lampugnani is nu in balbezit. Lampugnani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lampugnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampugnani draait met de bal, schiet en ... Parra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Vaitonis passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Quentin de bal onder controle te krijgen. Quentin speelt de bal door. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Lampugnani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampugnani passt de bal zonder na te denken. Pichl probeert naar een medespeler te passen. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza draait met de bal, schiet en ... Parra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lemmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmo met een sublieme pass. Plaza is nu in balbezit. Plaza schiet op doel. Parra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - ospobios 3:0

26e minuut.
Tasca verovert de bal door een tackle van achteren. Tasca geeft een lange en hoge pass. Lampugnani kopt de bal weg. Plaza is nu in balbezit. Plaza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Lampugnani is nu in balbezit. Pichl speelt de bal door. Plaza heeft problemen om de bal te vangen. Plaza haalt uit met een fantastische trap. Parra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - ospobios 4:0

32e minuut.
Bläsing raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peña komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Klungelig pakt Fedele de bal. Quentin speelt de bal door. Klungelig pakt Lampugnani de bal. Plaza is nu in balbezit. Plaza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Tasca geeft een hoge lob. Plaza kopt de bal weg. Lampugnani probeert naar een medespeler te passen. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Quentin kopt de bal weg. Daar is Vaitonis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaitonis probeert naar een medespeler te passen. Plaza is nu in balbezit. Plaza draait met de bal, schiet en ... Parra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Klungelig pakt Fedele de bal. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña met een sublieme pass. Plaza is nu in balbezit. Plaza schiet op doel. Parra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Fedele verovert de bal door een tackle van achteren. Quentin verovert de bal door een tackle van achteren. Quentin probeert naar een medespeler te passen. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Veidols komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Quentin rent richting de bal. Quentin probeert naar een medespeler te passen. Plaza rent richting de bal. Plaza haalt uit met een fantastische trap. Parra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - ospobios 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAKTO 26%, ospobios 74%.
FAKTO - ospobios 5:0

46e minuut.
Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols onderschept slim de pass. Veidols passt de bal zonder na te denken. Daar is Plaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plaza schiet op doel. Parra bokst de bal weg. Rusoiu is nu in balbezit. Lemmo onderschept slim de pass. Lemmo geeft de bal voor. Veidols krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - ospobios 6:0

52e minuut.
Vaitonis kopt de bal weg. Pichl rent richting de bal. Pichl met een sublieme pass. Plaza rent richting de bal. Plaza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Quentin geeft een lange en hoge pass. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza rent richting de bal. Plaza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - ospobios 7:0

59e minuut.
Quentin onderschept slim de pass. Quentin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rusoiu de bal. Veidols is nu in balbezit. Veidols draait met de bal, schiet en ... Parra bokst de bal weg.

63e minuut.
Milo geeft een hoge lob. Quentin kopt de bal weg. Plaza rent richting de bal. Plaza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - ospobios 8:0

65e minuut.
Lemmo is nu in balbezit. Lemmo passt de bal zonder na te denken. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - ospobios 9:0

65e minuut.
Makieła komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Plaza is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Milo ... Strafschop! Plaza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Plaza legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Parra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - ospobios 10:0

67e minuut.
Méresse rent richting de bal. Plaza verovert de bal door een tackle van achteren. Lemmo probeert naar een medespeler te passen. Veidols rent richting de bal. Veidols schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - ospobios 11:0

68e minuut.
Makieła rent richting de bal. Veidols is nu in balbezit. Makieła is nu in balbezit. Veidols onderschept slim de pass. Veidols geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Quentin geeft een lange en hoge pass. Veidols is nu in balbezit. Pichl rent richting de bal. Pichl schiet op doel. Parra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - ospobios 12:0

70e minuut.
Méresse heeft problemen om de bal te vangen. Plaza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galizia. Galizia krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Espín geeft een hoge lob. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols draait met de bal, schiet en ... Parra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - ospobios 13:0

74e minuut.
Daar is Méresse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmo is nu in balbezit. Lemmo geeft een hoge lob. Veidols springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Peña passt de bal in één keer door. Lemmo rent richting de bal. Milo is nu in balbezit. Lemmo verovert de bal door een tackle van achteren. Lemmo geeft de bal voor. Parra bokst de bal weg.

78e minuut.
Quentin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rusoiu de bal. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - ospobios 14:0

82e minuut.
Pichl onderschept slim de pass. Pichl probeert naar een medespeler te passen. Vaitonis geeft een lange en hoge pass. Veidols rent richting de bal. Veidols haalt uit met een fantastische trap. Parra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lemmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Galizia geeft een hoge lob. Lemmo geeft de bal voor. Klungelig pakt Rusoiu de bal. Veidols rent richting de bal. Veidols draait met de bal, schiet en ... Parra bokst de bal weg.

88e minuut.
Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Plaza de bal onder controle te krijgen. Parra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - ospobios 15:0

89e minuut.
Galizia is nu in balbezit. Galizia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemmo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quentin geeft een lange en hoge pass. Parra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Veidols rent richting de bal. Veidols schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAKTO 17%, ospobios 83%.
FAKTO - ospobios 15:0