Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: C.S.L. 11 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6138
C.S.L. 11 FC TULCEA L.D.
Let`s Go! Tactiek 4-5-1
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
12 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
56.3 gemiddelde waardering 43.6
excellent Schieten weak
solid Passen adequate
formidable Verdedigen solid


14e minuut.
Nedelescu passt de bal met de wreef. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dal Pra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dal Pra krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu probeert naar een medespeler te passen. Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu geeft een lange en hoge pass. Carmitru springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bonitatibus geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogoveanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Necula geeft de bal voor. Feraru geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Vlăsceanu de bal onder controle te krijgen. Necula rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dal Pra. Dal Pra krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

38e minuut.
Rogoveanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Vlăsceanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru schiet op doel. Năstăsoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - FC TULCEA L.D. 1:0

42e minuut.
Necula geeft een lange en hoge pass. Feraru rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amić. Feraru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Feraru wilt de vrije trap nemen. Năstăsoiu bokst de bal weg. Carmitru is nu in balbezit. Paal!

43e minuut.
Vlăsceanu is nu in balbezit. Vlăsceanu geeft een hoge lob. Skrzetuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru onderschept slim de pass. Carmitru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miklosik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.L. 11 25%, FC TULCEA L.D. 75%.
C.S.L. 11 - FC TULCEA L.D. 1:0

57e minuut.
Skrzetuski is nu in balbezit. Câmpeanu onderschept slim de pass. Câmpeanu geeft de bal voor. Feraru rent richting de bal. Feraru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu passt de bal met de wreef. Mercer bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru onderschept slim de pass. Carmitru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rogoveanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Feraru rent richting de bal. Feraru draait met de bal, schiet en ... Năstăsoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - FC TULCEA L.D. 2:0

88e minuut.
Nedelescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mercer de bal. Amić rent richting de bal. Amić geeft een hoge lob. Feraru is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.L. 11 21%, FC TULCEA L.D. 79%.
C.S.L. 11 - FC TULCEA L.D. 2:0