Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9207
Fc Azulgrana Cerverano Mihillas
abc Tactiek 4132
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.4 gemiddelde waardering 66.5
formidable Schieten formidable
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Daar is Gallinaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożym is nu in balbezit. Bożym met een sublieme pass. Muñoz Cobo is nu in balbezit. Muñoz Cobo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Inworp. Bożym zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Graeve probeert naar een medespeler te passen. Bisschop rent richting de bal. Bisschop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bożym geeft een hoge lob. Bisschop kopt de bal weg. Muñoz Cobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Cobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Cerverano Mihillas 0:1

12e minuut.
Bożym speelt de bal door. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
González Expósito geeft een lange en hoge pass. Bieńkowski kopt de bal weg. Dirda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Cobo onderschept slim de pass. Muñoz Cobo draait met de bal, schiet en ... Dicu bokst de bal weg.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žák met de inworp. Gatzemeier geeft een lange en hoge pass. Mihkelson springt en kopt de bal. Carmitru probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Ingþórsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Testi de bal. Bisschop geeft een hoge lob. Muñoz Cobo rent richting de bal. Muñoz Cobo haalt uit met een fantastische trap. Dicu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Gatzemeier met een sublieme pass. Žák rent richting de bal. Žák passt de bal zonder na te denken. Żabski rent richting de bal. Żabski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Carmitru kopt de bal weg. de la Gente met een sublieme pass. Muñoz Cobo is nu in balbezit. Muñoz Cobo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Cerverano Mihillas 0:2

35e minuut.
Bisschop speelt de bal door. Bożym bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Cobo rent richting de bal. Muñoz Cobo schiet op doel. Dicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

37e minuut.
Inworp. Bisschop met de inworp. de la Gente rent richting de bal. de la Gente geeft een lange en hoge pass. Muñoz Cobo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bisschop met de inworp. de la Gente rent richting de bal. de la Gente passt de bal in één keer door. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gatzemeier met een sublieme pass. Daar is Žák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žák geeft een hoge lob. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski schiet op doel. Paal! Orczykowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Cerverano Mihillas 1:2

45e minuut.
Žák is nu in balbezit. Graeve onderschept slim de pass. Gallinaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gallinaro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 57%, Cerverano Mihillas 43%.
Fc Azulgrana - Cerverano Mihillas 1:2

47e minuut.
González Expósito kopt de bal weg. Bożym is nu in balbezit. Žák verovert de bal door een tackle van achteren. Žák geeft een hoge lob. Mihkelson springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Gatzemeier de bal. Gatzemeier probeert naar een medespeler te passen. Žák probeert naar een medespeler te passen. Żabski rent richting de bal. Żabski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ingþórsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bisschop met een snelle inworp. de la Gente heeft problemen om de bal te vangen. de la Gente schiet op doel. Dicu bokst de bal weg.

56e minuut.
Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson onderschept slim de pass. Farías verovert de bal door een tackle van achteren. Farías met een sublieme pass. Žák geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Testi is nu in balbezit. Testi geeft de bal voor. Żabski rent richting de bal. Żabski schiet op doel. Orczykowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Azulgrana - Cerverano Mihillas 2:2

64e minuut.
Žák is nu in balbezit. Žák passt de bal in één keer door. Gatzemeier speelt de bal door. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ... Orczykowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fans komt het veld opgelopen. Žák neemt de hoekschop. Mihkelson springt en kopt de bal. Orczykowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Cerverano Mihillas 3:2

68e minuut.
Farías passt de bal met de wreef. Gatzemeier met een sublieme pass. Testi speelt de bal door. Mihkelson rent richting de bal. Mihkelson draait met de bal, schiet en ... Orczykowski bokst de bal weg.

73e minuut.
Ingþórsson rent richting de bal. Bieńkowski rent richting de bal. Ingþórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Bisschop rent richting de bal. Bisschop geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Bisschop rent richting de bal. Gatzemeier onderschept slim de pass. Gatzemeier kan de bal niet met de borst controleren. Testi geeft de bal voor. Mihkelson krijgt zijn hoofd ertegen. Orczykowski bokst de bal weg.

84e minuut.
Gatzemeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożym maakt een afschuwelijke overtreding. Gatzemeier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Diţă komt het veld opgelopen. Nhật Hùng komt het veld opgelopen. Gatzemeier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mihkelson springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orczykowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 44%, Cerverano Mihillas 56%.
Fc Azulgrana - Cerverano Mihillas 3:2