Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Async Futuriest Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4869
Async Futuriest FC Carlstadt Blues
5212_NEW_NEW Tactiek wing2
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
42.5 gemiddelde waardering 49
adequate Schieten good
solid Passen very good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Čikeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Čikeš geeft de bal voor. Alvim rent richting de bal. Čikeš is nu in balbezit. Čikeš draait met de bal, schiet en ... Cupino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Trzaskowski probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bištek met een snelle inworp. Gril geeft een lange en hoge pass. Čikeš springt en kopt de bal. Cupino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Gorbói geeft de bal voor. Daar is Kastelić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamarat rent richting de bal. Hamarat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gril probeert naar een medespeler te passen. Babović bereikt de bal nog maar net als eerste. Babović passt de bal zonder na te denken. Bagrov is nu in balbezit. Bagrov schiet op doel. Cupino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Gril is nu in balbezit. Gril passt de bal met de wreef. Babović is nu in balbezit. Babović geeft een hoge lob. Bagrov springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Bištek met een snelle inworp. Gril rent richting de bal. Gril geeft de bal voor. Čikeš rent richting de bal. Čikeš schiet op doel. Cupino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bačak onderschept slim de pass. Gril probeert naar een medespeler te passen. Bištek met een sublieme pass. Bagrov rent richting de bal. Bagrov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bagrov rent richting de bal. Stucki rent richting de bal. Bagrov onderschept slim de pass. Bagrov schiet op doel. Alvim probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Cupino niet meer kan verder spelen. Ruohoniemi komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Babović is nu in balbezit. Babović geeft een lange en hoge pass. Gorbói kopt de bal weg. Bištek heeft problemen om de bal te vangen. Bištek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Async Futuriest 58%, FC Carlstadt Blues 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Async Futuriest - FC Carlstadt Blues 0:0

46e minuut.
Piekarczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vicento komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bištek geeft een hoge lob. Stucki rent richting de bal. Bagrov onderschept slim de pass. Bagrov draait met de bal, schiet en ... Ruohoniemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Async Futuriest - FC Carlstadt Blues 0:1

69e minuut.
Bagrov rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Babović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bagrov krijgt zijn hoofd ertegen. Ruohoniemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Babović bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Babović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babović met een sublieme pass. Bagrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagrov schiet op doel. Ruohoniemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Lăzăroiu geeft een lange en hoge pass. Bačak rent richting de bal. Hamarat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bačak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bačak kan niet meer verder spelen. Hamarat probeert naar een medespeler te passen. Murzacu komt het veld opgelopen. Štura zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Babović speelt de bal door. Bagrov heeft problemen om de bal te vangen. Bagrov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vicento geeft de bal voor. Hamarat kopt de bal weg. Kurčubić speelt de bal door. Hamarat rent richting de bal. Hamarat schiet op doel. Dunjić bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gril is nu in balbezit. Bištek is nu in balbezit. Gril geeft een hoge lob. Bagrov heeft problemen om de bal te vangen. Bagrov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Async Futuriest 53%, FC Carlstadt Blues 47%.
Async Futuriest - FC Carlstadt Blues 0:1