Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:11
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: La Caverna Dello Scorpione
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2741
*_ANTARES_* Spezia Calcio 1906
4-1-2-1-2 est Tactiek Salire
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 35.8
formidable Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen adequate


9e minuut.
Campodónico is nu in balbezit. Campodónico geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kawecki met de inworp. Røvik geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Saltaformaggio passt de bal in één keer door. Kawecki rent richting de bal. Kawecki speelt de bal door. Saltaformaggio is nu in balbezit. Saltaformaggio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Kawecki is nu in balbezit. Røvik probeert naar een medespeler te passen. Saltaformaggio rent richting de bal. Saltaformaggio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - Spezia Calcio 1906 1:0

21e minuut.
Kawecki met de inworp. Røvik geeft een hoge lob. Farneti is nu in balbezit. Farneti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - Spezia Calcio 1906 2:0

24e minuut.
Zampatti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Medetti de bal. Tosolino geeft een hoge lob. Farneti bereikt de bal nog maar net als eerste. Farneti geeft de bal voor. Rocinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Saltaformaggio de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - Spezia Calcio 1906 3:0

27e minuut.
Farneti kopt de bal weg. Avalos kan de bal niet met de borst controleren. Saltaformaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltaformaggio draait met de bal, schiet en ... Rocinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - Spezia Calcio 1906 4:0

31e minuut.
Røvik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Latovlevici. Røvik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Røvik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Mạnh Tuấn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farneti rent richting de bal. Farneti schiet op doel. Rocinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - Spezia Calcio 1906 5:0

32e minuut.
Mạnh Tuấn is nu in balbezit. Buzás onderschept slim de pass. Buzás met een sublieme pass. Farneti is nu in balbezit. Farneti draait met de bal, schiet en ... Rocinha bokst de bal weg.

33e minuut.
Campodónico geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kawecki met de inworp. Røvik geeft de bal voor. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Røvik kopt de bal weg. Daar is Farneti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mạnh Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Farneti verovert de bal door een tackle van achteren. Farneti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saltaformaggio is nu in balbezit. Saltaformaggio haalt uit met een fantastische trap. Rocinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Røvik passt de bal in één keer door. Kawecki rent richting de bal. Daar is Kawecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawecki geeft een hoge lob. Farneti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - Spezia Calcio 1906 6:0

42e minuut.
Depaol geeft een hoge lob. Avalos heeft problemen om de bal te vangen. Saltaformaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltaformaggio schiet op doel. Rocinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Inworp. Lange komt het veld opgelopen. Boldiş komt het veld opgelopen. Grigorie komt het veld opgelopen. Solano komt het veld opgelopen. Toajari komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *_ANTARES_* 37%, Spezia Calcio 1906 63%.
*_ANTARES_* - Spezia Calcio 1906 6:0

49e minuut.
Røvik met een sublieme pass. Kawecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kawecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Røvik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Buzás geeft de bal voor. Boldiş probeert de bal aan de voet te houden. Farneti bereikt de bal nog maar net als eerste. Farneti schiet op doel. Toajari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Grigorie kopt de bal weg. Saltaformaggio is nu in balbezit. Farneti is nu in balbezit. Farneti draait met de bal, schiet en ... Toajari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Depaol rent richting de bal. Depaol geeft een lange en hoge pass. Kawecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawecki haalt uit met een fantastische trap. Toajari probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - Spezia Calcio 1906 7:0

64e minuut.
Røvik is nu in balbezit. Røvik geeft een lange en hoge pass. Farneti bereikt de bal nog maar net als eerste. Farneti draait met de bal, schiet en ... Toajari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lange onderschept slim de pass. Kawecki controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Latovlevici. Kawecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kawecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Nevejans geeft een hoge lob. Røvik met een sublieme pass. Depaol is nu in balbezit. Depaol geeft een hoge lob. Farneti springt en kopt de bal. Toajari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Pirata onderschept slim de pass. Pirata geeft een hoge lob. Saltaformaggio is nu in balbezit. Saltaformaggio haalt uit met een fantastische trap. Toajari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Buzás geeft een lange en hoge pass. Saltaformaggio springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Buzás rent richting de bal. Buzás passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Farneti de bal. Farneti draait met de bal, schiet en ... Toajari probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Farneti rent richting de bal. Farneti geeft een hoge lob. Kawecki is nu in balbezit. Kawecki schiet op doel. Toajari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - Spezia Calcio 1906 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *_ANTARES_* 40%, Spezia Calcio 1906 60%.
*_ANTARES_* - Spezia Calcio 1906 8:0