Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:06
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Granturismo Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8770
Granturismo Hullámfarkasok
Alfieri Maserati Tactiek Sarok3
56% Balbezit 44%
12% Spel op eigen helft 88%
65 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 43.1
formidable Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Clavero Prados rent richting de bal. Clavero Prados probeert naar een medespeler te passen. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 1:0

4e minuut.
Daar is Lazou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojanac is nu in balbezit. Stojanac heeft problemen om de bal te vangen. Stojanac haalt uit met een fantastische trap. Armadi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Ipach met een snelle inworp. Mazzini met een sublieme pass. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac haalt uit met een fantastische trap. Armadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Souleymane Fall geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ipach met een snelle inworp. Mazzini rent richting de bal. Mazzini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Demkó met een sublieme pass. Daar is Mazzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzini geeft een lange en hoge pass. Stojanac krijgt zijn hoofd ertegen. Armadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 2:0

9e minuut.
Inworp. Bártfay met de inworp. Mazzini probeert naar een medespeler te passen. Stojanac heeft problemen om de bal te vangen. Stojanac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ipach rent richting de bal. Ipach haalt uit met een fantastische trap. Armadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stojanac rent richting de bal. Stojanac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Bártfay heeft problemen om de bal te vangen. Bártfay probeert naar een medespeler te passen. Clavero Prados rent richting de bal. Clavero Prados geeft de bal voor. Stojanac springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Clavero Prados probeert naar een medespeler te passen. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 3:0

13e minuut.
Klungelig pakt Clavero Prados de bal. Clavero Prados probeert naar een medespeler te passen. Stojanac rent richting de bal. Stojanac schiet op doel. Armadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 4:0

15e minuut.
Thioub bereikt de bal nog maar net als eerste. Thioub passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mazzini neemt de hoekschop. Stojanac krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Clavero Prados passt de bal zonder na te denken. Ipach is nu in balbezit. Ipach schiet op doel. Stojanac probeert de bal aan de voet te houden. Armadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 5:0

17e minuut.
Thioub kopt de bal weg. Clavero Prados rent richting de bal. Clavero Prados passt de bal met de wreef. Stojanac is nu in balbezit. Stojanac haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Clavero Prados speelt de bal door. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac schiet op doel. Armadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 6:0

20e minuut.
Schindler geeft een lange en hoge pass. Clavero Prados kopt de bal weg. Daar is Stojanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojanac haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Ipach controleert de bal met de borst. Thioub onderschept slim de pass. Thioub passt de bal met de wreef. Daar is Stojanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojanac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Clavero Prados de bal. Clavero Prados haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 7:0

23e minuut.
Clavero Prados rent richting de bal. Mazzini rent richting de bal. Clavero Prados probeert naar een medespeler te passen. Stojanac is nu in balbezit. Stojanac schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Assane Guèye speelt de bal door. Ipach bereikt de bal nog maar net als eerste. Souleymane Fall legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Souleymane Fall krijgt een gele kaart. Ipach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ipach neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ipach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ipach haalt uit met een fantastische trap. Armadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 8:0

26e minuut.
Clavero Prados is nu in balbezit. Clavero Prados passt de bal zonder na te denken. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac haalt uit met een fantastische trap. Armadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 9:0

27e minuut.
Clavero Prados met de inworp. Mazzini rent richting de bal. Mazzini passt de bal met de wreef. Stojanac is nu in balbezit. Stojanac haalt uit met een fantastische trap. Armadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 10:0

28e minuut.
Stojanac kopt de bal weg. Clavero Prados controleert de bal met de borst. Clavero Prados probeert naar een medespeler te passen. Ipach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Clavero Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavero Prados passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stojanac de bal. Stojanac haalt uit met een fantastische trap. Armadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 11:0

32e minuut.
Clavero Prados rent richting de bal. Clavero Prados probeert naar een medespeler te passen. Stojanac is nu in balbezit. Stojanac draait met de bal, schiet en ... Armadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 12:0

32e minuut.
Csuha speelt de bal door. Daar is Lazou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojanac is nu in balbezit. Stojanac draait met de bal, schiet en ... Armadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Clavero Prados met de inworp. Mazzini met een sublieme pass. Stojanac heeft problemen om de bal te vangen. Stojanac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mazzini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stojanac rent richting de bal. Stojanac draait met de bal, schiet en ... Armadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 13:0

34e minuut.
Ipach met een snelle inworp. Mazzini heeft problemen om de bal te vangen. Mazzini geeft de bal voor. Clavero Prados springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 14:0

37e minuut.
Ipach passt de bal in één keer door. Garlobo rent richting de bal. Garlobo geeft een lange en hoge pass. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sidibe geeft een hoge lob. Mazzini kopt de bal weg. Stojanac heeft problemen om de bal te vangen. Stojanac draait met de bal, schiet en ... Armadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 15:0

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ipach geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stojanac speelt de bal door. Clavero Prados is nu in balbezit. Clavero Prados schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 16:0

45e minuut.
Armadi speelt de bal door. Lazou is nu in balbezit. Clavero Prados tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clavero Prados krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granturismo 9%, Hullámfarkasok 91%.
Granturismo - Hullámfarkasok 16:0

46e minuut.
Stojanac passt de bal zonder na te denken. Daar is Clavero Prados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavero Prados passt de bal zonder na te denken. Ipach rent richting de bal. Ipach schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ipach met een snelle inworp. Mazzini speelt de bal door. Clavero Prados heeft problemen om de bal te vangen. Clavero Prados haalt uit met een fantastische trap. Armadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Clavero Prados geeft een lange en hoge pass. Armadi bokst de bal weg. Stojanac rent richting de bal. Stojanac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 17:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clavero Prados met de inworp. Mazzini met een sublieme pass. Stojanac rent richting de bal. Stojanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 18:0

55e minuut.
Clavero Prados is nu in balbezit. Clavero Prados met een sublieme pass. Daar is Ipach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 19:0

55e minuut.
Lazou rent richting de bal. Lazou probeert naar een medespeler te passen. Ipach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac rent richting de bal. Stojanac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 20:0

58e minuut.
Ipach met een snelle inworp. Mazzini met een sublieme pass. Stojanac rent richting de bal. Stojanac schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Clavero Prados de bal. Clavero Prados speelt de bal door. Stojanac kan de bal niet met de borst controleren. Armadi bokst de bal weg. Stojanac is nu in balbezit. Stojanac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 21:0

61e minuut.
Clavero Prados met een snelle inworp. Mazzini speelt de bal door. Ipach rent richting de bal. Ipach schiet op doel. Armadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Thioub onderschept slim de pass. Clavero Prados is nu in balbezit. Clavero Prados passt de bal met de wreef. Stojanac heeft problemen om de bal te vangen. Stojanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 22:0

64e minuut.
Mazzini probeert naar een medespeler te passen. Clavero Prados met een sublieme pass. Stojanac is nu in balbezit. Stojanac draait met de bal, schiet en ... Armadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 23:0

69e minuut.
Ipach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stojanac heeft problemen om de bal te vangen. Stojanac geeft de bal voor. Clavero Prados rent richting de bal. Clavero Prados haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 24:0

73e minuut.
Ipach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazzini met een sublieme pass. Clavero Prados heeft problemen om de bal te vangen. Clavero Prados haalt uit met een fantastische trap. Armadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 25:0

74e minuut.
Klungelig pakt Lazou de bal. Clavero Prados is nu in balbezit. Daar is Clavero Prados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavero Prados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 26:0

76e minuut.
Ipach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini is nu in balbezit. Ipach met een sublieme pass. Stojanac heeft problemen om de bal te vangen. Stojanac schiet op doel. Armadi bokst de bal weg. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 27:0

78e minuut.
Clavero Prados rent richting de bal. Clavero Prados passt de bal in één keer door. Ipach rent richting de bal. Ipach schiet op doel. Armadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 28:0

80e minuut.
Ipach speelt de bal door. Garlobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Demkó speelt de bal door. Stojanac is nu in balbezit. Stojanac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lazou trapt de bal weg van het doel. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ipach zal de hoekschop nemen. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 29:0

84e minuut.
Lazou heeft problemen om de bal te vangen. Clavero Prados speelt de bal door. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac draait met de bal, schiet en ... Armadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 30:0

85e minuut.
Inworp. Mazzini met een snelle inworp. Clavero Prados probeert naar een medespeler te passen. Stojanac is nu in balbezit. Stojanac draait met de bal, schiet en ... Armadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ipach rent richting de bal. Ipach haalt uit met een fantastische trap. Armadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 31:0

86e minuut.
Salih geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bártfay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clavero Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavero Prados haalt uit met een fantastische trap. Armadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Clavero Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavero Prados passt de bal zonder na te denken. Stojanac is nu in balbezit. Stojanac draait met de bal, schiet en ... Armadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 32:0

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ipach geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stojanac rent richting de bal. Stojanac schiet op doel. Armadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 33:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granturismo 16%, Hullámfarkasok 84%.
Granturismo - Hullámfarkasok 33:0