Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:26
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: smollie Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3711
smollie Boing Boom Tschak
343 Tactiek Jeugd
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
61.5 gemiddelde waardering 57.3
excellent Schieten good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Paerts is nu in balbezit. Paerts met een sublieme pass. Cabbar rent richting de bal. Cabbar geeft een lange en hoge pass. Dhuinslager maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Zabojowski heeft problemen om de bal te vangen. Zabojowski geeft de bal voor. Tefeci rent richting de bal. Tefeci schiet op doel. Alibali maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cabbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabojowski onderschept slim de pass. Zabojowski passt de bal in één keer door. Tefeci is nu in balbezit. Tefeci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Daar is Ydens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ydens geeft een lange en hoge pass. Paerts rent richting de bal. Paerts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
smollie - Boing Boom Tschak 0:1

24e minuut.
Moskalewicz rent richting de bal. Moskalewicz passt de bal met de wreef. Calle is nu in balbezit. Svatava verovert de bal door een tackle van achteren. Svatava schiet op doel. Alibali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Zener, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tefeci is nu in balbezit. Tefeci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
smollie - Boing Boom Tschak 1:1

31e minuut.
Coenen rent richting de bal. Coenen passt de bal in één keer door. Cabbar met een sublieme pass. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager draait met de bal, schiet en ... Hurmerinta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Zabojowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zabojowski speelt de bal door. Svatava probeert naar een medespeler te passen. Tefeci rent richting de bal. Tefeci haalt uit met een fantastische trap. Alibali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Paerts raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skowronek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: smollie 45%, Boing Boom Tschak 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
smollie - Boing Boom Tschak 1:1

86e minuut.
Verbeeck kopt de bal weg. Tiejun rent richting de bal. Tiejun passt de bal zonder na te denken. Verbeeck rent richting de bal. Verbeeck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: smollie 47%, Boing Boom Tschak 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
smollie - Boing Boom Tschak 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Klungelig pakt Ydens de bal. Zabojowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatava speelt de bal door. Burn rent richting de bal. Burn draait met de bal, schiet en ... Alibali bokst de bal weg.

101e minuut.
Ydens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabbar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Raţă de bal. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: smollie 57%, Boing Boom Tschak 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
smollie - Boing Boom Tschak 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: smollie 75%, Boing Boom Tschak 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
smollie - Boing Boom Tschak 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Dhuinslager kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---
Burn kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Alibali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
smollie - Boing Boom Tschak 2:1
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Verbeeck neemt zijn aanloop. Hurmerinta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tefeci neemt zijn aanloop. Alibali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
---
Boryczka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
Medina legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Alibali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
---
Cabbar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tiejun neemt zijn aanloop. Alibali maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
---
Coenen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal. Hurmerinta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---