Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AZ Chorzów Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 2211
AZ Chorzów GTS Gdańsk
5-3-2P ATAK* Tactiek 7!
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
60.5 gemiddelde waardering 42.3
excellent Schieten adequate
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu passt de bal in één keer door. Ateca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aalai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aalai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Katkūnas met een snelle inworp. Chałabada is nu in balbezit. Chałabada geeft de bal voor. Aalai krijgt zijn hoofd ertegen. Schipor bokst de bal weg. Szymkiewicz kopt de bal weg. Chałabada geeft een lange en hoge pass. Aalai springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Iznaga geeft een lange en hoge pass. Bursuc kopt de bal weg. Atanasiu heeft problemen om de bal te vangen. Cedermas is nu in balbezit. Cedermas haalt uit met een fantastische trap. Schipor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cedermas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedermas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - GTS Gdańsk 1:0

17e minuut.
Chałabada rent richting de bal. Chałabada passt de bal met de wreef. Aalai is nu in balbezit. Aalai draait met de bal, schiet en ... Schipor probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Atanasiu met een sublieme pass. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman passt de bal met de wreef. Aalai is nu in balbezit. Aalai schiet op doel. Schipor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - GTS Gdańsk 2:0

20e minuut.
Chałabada verovert de bal door een tackle van achteren. Chałabada heeft problemen om de bal te vangen. Chałabada met een sublieme pass. Aalai is nu in balbezit. Aalai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Chałabada probeert naar een medespeler te passen. Ogierman is nu in balbezit. Ogierman passt de bal zonder na te denken. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap. Schipor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Daar is Bursuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanasiu kopt de bal weg. Mazzanti rent richting de bal. Cedermas onderschept slim de pass. Cedermas draait met de bal, schiet en ... Schipor bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - GTS Gdańsk 3:0

33e minuut.
Atanasiu probeert naar een medespeler te passen. Chałabada rent richting de bal. Chałabada passt de bal zonder na te denken. Aalai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aalai haalt uit met een fantastische trap. Schipor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Mazzanti heeft problemen om de bal te vangen. Cedermas rent richting de bal. Cedermas haalt uit met een fantastische trap. Schipor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ogierman rent richting de bal. Ogierman speelt de bal door. Chałabada is nu in balbezit. Chałabada geeft de bal voor. Aalai maakt een snoekduik en kopt de bal. Schipor bokst de bal weg. Aalai rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Chorzów 33%, GTS Gdańsk 67%.
AZ Chorzów - GTS Gdańsk 3:0

50e minuut.
Inworp. Ogierman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chałabada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada geeft een lange en hoge pass. Aalai springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Ogierman speelt de bal door. Aalai rent richting de bal. Aalai passt de bal zonder na te denken. Cedermas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedermas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Bursuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aalai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aalai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Chałabada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada geeft een lange en hoge pass. Szymkiewicz kopt de bal weg. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fengler komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Czyrak geeft een lange en hoge pass. Vercellesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedermas verovert de bal door een tackle van achteren. Cedermas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - GTS Gdańsk 4:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atanasiu met de inworp. Ogierman is nu in balbezit. Ogierman geeft een hoge lob. Cedermas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Iovan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Wędzyński komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Başkafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Başkafa raakt geblesseerd tijdens het duel. Başkafa met een snel genomen vrije trap. Chałabada kopt de bal weg. Aalai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aalai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - GTS Gdańsk 5:0

77e minuut.
Kalavrouzos rent richting de bal. Casserly onderschept slim de pass. Wędzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Wędzyński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Iznaga de bal onder controle te krijgen. Paal!

78e minuut.
Ogierman kopt de bal weg. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu passt de bal met de wreef. Cedermas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedermas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Fengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman onderschept slim de pass. Ogierman met een sublieme pass. Cedermas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedermas haalt uit met een fantastische trap. Schipor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Ateca is nu in balbezit. Başkafa onderschept slim de pass. Başkafa probeert naar een medespeler te passen. Aalai is nu in balbezit. Aalai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Chałabada met een sublieme pass. Ogierman speelt de bal door. Aalai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aalai schiet op doel. Szymkiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Aalai passt de bal in één keer door. Mazzanti verovert de bal door een tackle van achteren. Bursuc rent richting de bal. Chałabada verovert de bal door een tackle van achteren. Chałabada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Aalai de bal. Aalai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - GTS Gdańsk 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Chorzów 31%, GTS Gdańsk 69%.
AZ Chorzów - GTS Gdańsk 6:0