Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CORRADIANA2. O Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1479
CORRADIANA2. O djbergamo
442 modificata Tactiek quante ne prendo
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
48.3 gemiddelde waardering 57.7
good Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


9e minuut.
Sobieszczański heeft problemen om de bal te vangen. Särkioja rent richting de bal. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Särkioja is nu in balbezit. Särkioja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - djbergamo 0:1

13e minuut.
Koczot heeft problemen om de bal te vangen. Osuna verovert de bal door een tackle van achteren. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Särkioja rent richting de bal. Särkioja haalt uit met een fantastische trap. Brito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Antuofermo kopt de bal weg. Topsuz rent richting de bal. Topsuz geeft de bal voor. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty haalt uit met een fantastische trap. Brito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koczot is nu in balbezit. Osuna onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
López Sánchez rent richting de bal. López Sánchez geeft een hoge lob. Särkioja kan de bal niet met de borst controleren. Särkioja haalt uit met een fantastische trap. Brito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Ardan de bal onder controle te krijgen. Ðukanović onderschept slim de pass. Ðukanović passt de bal zonder na te denken. Koczot bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczot draait met de bal, schiet en ... Brito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Sobieszczański de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Antuofermo verovert de bal door een tackle van achteren. Deschacht is nu in balbezit. Met opzet legt Antuofermo zijn tegenspeler op de grond. Antuofermo krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Osuna rent richting de bal. Linetty onderschept slim de pass. Koczot bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczot schiet op doel. Brito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - djbergamo 0:2

43e minuut.
Millán is nu in balbezit. Millán geeft een hoge lob. Koczot kopt de bal weg. Särkioja rent richting de bal. Särkioja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Särkioja rent richting de bal. Särkioja schiet op doel. Brito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - djbergamo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORRADIANA2. O 69%, djbergamo 31%.
CORRADIANA2. O - djbergamo 0:3

46e minuut.
Klungelig pakt Topsuz de bal. Deschacht met een sublieme pass. Radini is nu in balbezit. Linetty onderschept slim de pass. Linetty haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Särkioja is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - djbergamo 0:4

53e minuut.
Ðukanović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Millán de bal. Millán geeft een lange en hoge pass. Särkioja probeert de bal met de borst te controleren. Särkioja draait met de bal, schiet en ... Brito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
López Sánchez passt de bal met de wreef. Millán speelt de bal door. Koczot bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczot haalt uit met een fantastische trap. Brito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - djbergamo 0:5

87e minuut.
Antuofermo verovert de bal door een tackle van achteren. Antuofermo geeft een hoge lob. Särkioja rent richting de bal. Särkioja haalt uit met een fantastische trap. Brito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - djbergamo 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORRADIANA2. O 65%, djbergamo 35%.
CORRADIANA2. O - djbergamo 0:6