Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tirol United Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5416
Tirol United LoopsAreBack
smv Tactiek loop4
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
56.9 gemiddelde waardering 55.3
very good Schieten good
solid Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


11e minuut.
Lokma passt de bal in één keer door. Chalcarz heeft problemen om de bal te vangen. Chalcarz met een sublieme pass. Meunier is nu in balbezit. Meunier schiet op doel. Radhuber bokst de bal weg.

22e minuut.
Frenz speelt de bal door. Ziegner is nu in balbezit. Ziegner met een sublieme pass. Meunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meunier schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Lokma kopt de bal weg. Klungelig pakt Bzdak de bal. Chalcarz probeert naar een medespeler te passen. Meunier rent richting de bal. Meunier schiet op doel. Radhuber bokst de bal weg.

38e minuut.
Lopes geeft een lange en hoge pass. Lara rent richting de bal. Lokma schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lokma krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirol United 76%, LoopsAreBack 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tirol United - LoopsAreBack 0:0

48e minuut.
Włodarczyk geeft een lange en hoge pass. Frenz rent richting de bal. Frenz met een sublieme pass. Ziegner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lara passt de bal met de wreef. Cieciura is nu in balbezit. Chalcarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cieciura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tkacz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirol United 69%, LoopsAreBack 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tirol United - LoopsAreBack 0:0