Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: IWAN FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3783
IWAN FC Sandecja United
442D Tactiek kks NS
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 44.1
adequate Schieten very good
average Passen adequate
average Verdedigen good


5e minuut.
Yuliansyah is nu in balbezit. Suryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reid krijgt een gele kaart. Suryanto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suryanto komt bij de bal en schiet. Manusiwa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Hutabarat rent richting de bal. Pacyna onderschept slim de pass. Pacyna geeft de bal voor. Manembu rent richting de bal. Szulakowski verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - Sandecja United 0:1

8e minuut.
Suryanto is nu in balbezit. Krzyżykowski rent richting de bal. Yuliansyah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yuliansyah krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Muchsin geeft een lange en hoge pass. Jarczyk kopt de bal weg. Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski schiet op doel. Bonsapia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - Sandecja United 0:2

13e minuut.
Jarczyk geeft de bal voor. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski haalt uit met een fantastische trap. Richardson heeft problemen om de bal te vangen. Richardson geeft een lange en hoge pass. Bonsapia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szulakowski heeft problemen om de bal te vangen. Szulakowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - Sandecja United 0:3

15e minuut.
Daar is Jarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarczyk geeft een hoge lob. Iswantoro heeft problemen om de bal te vangen. Krzyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - Sandecja United 0:4

17e minuut.
Manembu is nu in balbezit. Szulakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarczyk probeert naar een medespeler te passen. Krzyżykowski is nu in balbezit. Krzyżykowski draait met de bal, schiet en ... Bonsapia bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jarczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krzyżykowski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Muchsin rent richting de bal. Krzyżykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyżykowski geeft een lange en hoge pass. Szulakowski is nu in balbezit. Krzyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Manusiwa trapt de bal weg van het doel. Szulakowski kopt de bal weg. Amran heeft problemen om de bal te vangen. Krzyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Qarayev geeft de bal voor. Lantang probeert de bal aan de voet te houden. Manembu rent richting de bal. Szulakowski onderschept slim de pass. Szulakowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Jarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryanto onderschept slim de pass. Mpangi is nu in balbezit. Suryanto onderschept slim de pass. Suryanto draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Badiatte passt de bal met de wreef. Manembu rent richting de bal. Szulakowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szulakowski krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Suryanto verovert de bal door een tackle van achteren. Reid speelt de bal door. Jarczyk speelt de bal door. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krzyżykowski is nu in balbezit. Krzyżykowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - Sandecja United 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IWAN FC 62%, Sandecja United 38%.
IWAN FC - Sandecja United 0:5

46e minuut.
Piechna komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Jarczyk probeert naar een medespeler te passen. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski passt de bal met de wreef. Krzyżykowski is nu in balbezit. Krzyżykowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bonsapia met een sublieme pass. Warszycki kopt de bal weg. Muchsin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krzyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski schiet op doel. Bonsapia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Qarayev speelt de bal door. Amran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szulakowski draait met de bal, schiet en ... Paal! Krzyżykowski rent richting de bal. Krzyżykowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Muchsin de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Herbert komt het veld opgelopen. Nara komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Imre Mat komt het veld opgelopen. Zakos komt het veld opgelopen. Rochim probeert naar een medespeler te passen. Yuliansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reid krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Warszycki geeft een lange en hoge pass. Iswantoro met een sublieme pass. Yuliansyah rent richting de bal. Yuliansyah schiet op doel. Piechna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - Sandecja United 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IWAN FC 54%, Sandecja United 46%.
IWAN FC - Sandecja United 1:5