Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Urano FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2815
Urano FC Maior
check Tactiek nuovo 352prova
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
40 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 36.7
formidable Schieten adequate
very good Passen adequate
excellent Verdedigen average


1e minuut.
Basterretxea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Car zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leśniak rent richting de bal. Leśniak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Doeltrap. Di Cosola met een harde bal richting middenveld. Conan kopt de bal weg. Urvet rent richting de bal. Urvet schiet op doel. Majorana bokst de bal weg.

5e minuut.
Álvarez Rodríguez met een sublieme pass. Urvet is nu in balbezit. Conan rent richting de bal. Conan haalt uit met een fantastische trap. Majorana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Maior 1:0

8e minuut.
Antvlaf probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu passt de bal zonder na te denken. Urvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvet schiet op doel. Majorana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvet schiet op doel. Paal!

9e minuut.
Caspani geeft de bal voor. Car controleert de bal met de borst. Aston probeert naar een medespeler te passen. Conan bereikt de bal nog maar net als eerste. Conan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Maior 2:0

11e minuut.
Leśniak probeert naar een medespeler te passen. Conan is nu in balbezit. Conan met een sublieme pass. Urvet rent richting de bal. Urvet draait met de bal, schiet en ... Majorana bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Maior 3:0

14e minuut.
Balsam kopt de bal weg. Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Savio is nu in balbezit. Conan onderschept slim de pass. Conan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Urvet heeft problemen om de bal te vangen. Urvet haalt uit met een fantastische trap. Majorana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Leśniak passt de bal zonder na te denken. Dziambel is nu in balbezit. Dziambel probeert naar een medespeler te passen. Conan is nu in balbezit. Conan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Maior 4:0

20e minuut.
Aston is nu in balbezit. Aston passt de bal met de wreef. Conan is nu in balbezit. Conan haalt uit met een fantastische trap. Majorana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Maior 5:0

20e minuut.
Car heeft problemen om de bal te vangen. Conan onderschept slim de pass. Conan passt de bal zonder na te denken. Urvet rent richting de bal. Urvet haalt uit met een fantastische trap. Majorana bokst de bal weg.

22e minuut.
Drăgănescu met een sublieme pass. Caspani onderschept slim de pass. Conan is nu in balbezit. Conan draait met de bal, schiet en ... Cernat probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Urvet rent richting de bal. Urvet passt de bal met de wreef. Cernat is nu in balbezit. Conan verovert de bal door een tackle van achteren. Conan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Conan bereikt de bal nog maar net als eerste. Conan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Maior 6:0

28e minuut.
Aston met een snelle inworp. Antvlaf geeft de bal voor. Urvet kopt de bal weg. Daar is Conan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conan draait met de bal, schiet en ... Majorana bokst de bal weg. Urvet is nu in balbezit. Urvet draait met de bal, schiet en ... Majorana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Maior 7:0

31e minuut.
Drăgănescu passt de bal met de wreef. Antvlaf speelt de bal door. Daar is Urvet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conan is nu in balbezit. Conan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Car geeft een lange en hoge pass. Basterretxea is nu in balbezit. Basterretxea passt de bal met de wreef. Urvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cernat kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Drăgănescu de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu passt de bal in één keer door. Urvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 30%, Maior 70%.
Urano FC - Maior 7:0

46e minuut.
Charneca komt het veld opgelopen. Schisano komt het veld opgelopen. Mărculescu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Schisano is nu in balbezit. Schisano passt de bal zonder na te denken. Conan is nu in balbezit. Conan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Balsam raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Deteşan komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Antvlaf met een sublieme pass. Charneca is nu in balbezit. Charneca passt de bal zonder na te denken. Conan is nu in balbezit. Conan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Antvlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Antvlaf probeert naar een medespeler te passen. Charneca is nu in balbezit. Charneca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Maior 8:0

56e minuut.
Schisano passt de bal met de wreef. Antvlaf rent richting de bal. Antvlaf passt de bal met de wreef. Conan is nu in balbezit. Conan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Drăgănescu speelt de bal door. Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Antvlaf speelt de bal door. Conan heeft problemen om de bal te vangen. Conan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drăgănescu met een snelle inworp. Sonntag rent richting de bal. Charneca verovert de bal door een tackle van achteren. Charneca draait met de bal, schiet en ... Majorana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Caspani de bal. Charneca is nu in balbezit. Charneca haalt uit met een fantastische trap. Majorana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Dziambel onderschept slim de pass. Dziambel passt de bal in één keer door. Charneca is nu in balbezit. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mărculescu trapt de bal weg. Sonntag kopt de bal weg. Dziambel met een sublieme pass. Conan probeert de bal aan de voet te houden. Conan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Maior 9:0

73e minuut.
Antvlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Antvlaf probeert naar een medespeler te passen. Conan rent richting de bal. Conan haalt uit met een fantastische trap. Majorana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Maior 10:0

78e minuut.
Daar is Conan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conan passt de bal zonder na te denken. Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Schisano de bal. Schisano met een sublieme pass. Antvlaf is nu in balbezit. Conan rent richting de bal. Conan draait met de bal, schiet en ... Majorana bokst de bal weg.

87e minuut.
Drăgănescu geeft de bal voor. Antvlaf kopt de bal weg. Sonntag heeft problemen om de bal te vangen. Charneca is nu in balbezit. Charneca draait met de bal, schiet en ... Majorana bokst de bal weg. Conan rent richting de bal. Conan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Maior 11:0

89e minuut.
Deteşan met een sublieme pass. Giacomini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomini geeft een hoge lob. Cesca is nu in balbezit. Cesca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Sonntag controleert de bal met de borst. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu passt de bal in één keer door. Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 40%, Maior 60%.
Urano FC - Maior 11:0