Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC REAL PI STADIUM
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8041
FC REAL PI La Banda Del Sur
S2 Tactiek garra
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
66.3 gemiddelde waardering 54.1
formidable Schieten solid
formidable Passen good
brilliant Verdedigen very good


11e minuut.
Plăvoi passt de bal met de wreef. Francq rent richting de bal. Mezaroş verovert de bal door een tackle van achteren. Alleman is nu in balbezit. Alleman haalt uit met een fantastische trap. Dziełakowski bokst de bal weg. Daar is Stufosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Alleman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - La Banda Del Sur 1:0

14e minuut.
Langhe verovert de bal door een tackle van achteren. Langhe passt de bal met de wreef. Gabryś is nu in balbezit. Gabryś geeft een hoge lob. Francq maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kozibrádek speelt de bal door. Daar is Langhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langhe met een sublieme pass. Francq rent richting de bal. Francq haalt uit met een fantastische trap. Dziełakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Alleman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tripicchio. Alleman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Langhe met een snel genomen vrije trap. Alleman springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Langhe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lisicyn komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Lisicyn is nu in balbezit. Mądzielewski is nu in balbezit. Lisicyn verovert de bal door een tackle van achteren. Lisicyn geeft de bal voor. Francq krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lisicyn rent richting de bal. Lisicyn passt de bal zonder na te denken. Daar is Mezaroş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alleman is nu in balbezit. Alleman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş maakt een afschuwelijke overtreding. Francq is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coulon komt het veld opgelopen. Vehkalammi komt het veld opgelopen. Miloradović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 29%, La Banda Del Sur 71%.
FC REAL PI - La Banda Del Sur 1:0

51e minuut.
Vehkalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkalammi passt de bal met de wreef. Coulon bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulon haalt uit met een fantastische trap. Dziełakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - La Banda Del Sur 2:0

52e minuut.
Ballesteros probeert naar een medespeler te passen. Moré bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moré raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Moré kan niet meer verder spelen.

55e minuut.
Miloradović met een snelle inworp. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezrain Shamsuddin onderschept slim de pass. Ezrain Shamsuddin geeft een hoge lob. Vehkalammi springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Buitenspel voor Vehkalammi. Goede buitenspelval van de verdediging. Atamańczuk komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Miloradović met de inworp. Cortés rent richting de bal. Ezrain Shamsuddin onderschept slim de pass. Ezrain Shamsuddin geeft de bal voor. Vehkalammi springt en kopt de bal. Dziełakowski bokst de bal weg.

75e minuut.
Ezrain Shamsuddin heeft problemen om de bal te vangen. Kozibrádek geeft een hoge lob. Coulon rent richting de bal. Coulon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - La Banda Del Sur 3:0

87e minuut.
Kozibrádek geeft een lange en hoge pass. Vehkalammi kopt de bal weg. Coulon bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulon draait met de bal, schiet en ... Dziełakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - La Banda Del Sur 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 26%, La Banda Del Sur 74%.
FC REAL PI - La Banda Del Sur 4:0