Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Biancanemesi Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4548
Biancanemesi Scambisti
532 wings bis Tactiek sky road
39% Balbezit 61%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
37.9 gemiddelde waardering 57.5
average Schieten formidable
adequate Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Klungelig pakt Broch de bal. Broch met een sublieme pass. Mustafá rent richting de bal. Mustafá schiet op doel. Masnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Scambisti 0:1

8e minuut.
Guirino kopt de bal weg. Maraşleţ heeft problemen om de bal te vangen. Mustafá bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Scambisti 0:2

13e minuut.
Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafá bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko is nu in balbezit. Mustafá rent richting de bal. Mustafá draait met de bal, schiet en ... Masnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Maraşleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Maraşleţ geeft een lange en hoge pass. Brandts kopt de bal weg. Broch geeft de bal voor. Chańko springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Masnik bokst de bal weg.

16e minuut.
Klungelig pakt Hartmann de bal. Hartmann geeft de bal voor. Mustafá is nu in balbezit. Mustafá schiet op doel. Masnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Scambisti 0:3

21e minuut.
Filemon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Broch bereikt de bal nog maar net als eerste. Broch met een sublieme pass. Mustafá rent richting de bal. Mustafá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Scambisti 0:4

23e minuut.
Wdowiak probeert naar een medespeler te passen. Guirino probeert naar een medespeler te passen. Brandts geeft een lange en hoge pass. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko schiet op doel. Masnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Scambisti 0:5

29e minuut.
Toye passt de bal in één keer door. Boruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruch passt de bal met de wreef. Chańko is nu in balbezit. Chańko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Brandts passt de bal met de wreef. Broch rent richting de bal. Broch passt de bal in één keer door. Mustafá is nu in balbezit. Mustafá draait met de bal, schiet en ... Masnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Bořil heeft problemen om de bal te vangen. Broch is nu in balbezit. Broch geeft een lange en hoge pass. Chańko is nu in balbezit. Chańko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Toye met de inworp. Gentilini rent richting de bal. Met opzet legt Brandts zijn tegenspeler op de grond. Brandts krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Broch passt de bal in één keer door. Toye heeft problemen om de bal te vangen. Toye geeft een hoge lob. Mustafá is nu in balbezit. Mustafá haalt uit met een fantastische trap. Masnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chańko is nu in balbezit. Chańko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Scambisti 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 66%, Scambisti 34%.
Biancanemesi - Scambisti 0:6

48e minuut.
Hartmann is nu in balbezit. Hartmann geeft een lange en hoge pass. Maraşleţ rent richting de bal. Mustafá verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafá haalt uit met een fantastische trap. Masnik bokst de bal weg.

50e minuut.
Mustafá passt de bal met de wreef. Broch is nu in balbezit. Broch geeft een lange en hoge pass. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye geeft de bal voor. Masnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chańko is nu in balbezit. Chańko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Scambisti 0:7

53e minuut.
Toye passt de bal in één keer door. Chańko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lokk. Lokk krijgt een gele kaart. Chańko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toye met een snel genomen vrije trap. Mustafá springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mazino rent richting de bal. Mazino geeft de bal voor. Hartmann geeft een lange en hoge pass. Mustafá rent richting de bal. Mustafá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Scambisti 0:8

57e minuut.
Lokk passt de bal met de wreef. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafá tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mustafá krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Brandts geeft de bal voor. Mustafá rent richting de bal. Díaz Peramos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mustafá is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chańko zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Mustafá bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Peramos onderschept slim de pass. Broch is nu in balbezit. Broch haalt uit met een fantastische trap. Masnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Toye passt de bal in één keer door. Boruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruch passt de bal met de wreef. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko draait met de bal, schiet en ... Masnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Boruch rent richting de bal. Aranda onderschept slim de pass. Toye is nu in balbezit. Toye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Scambisti 0:9

74e minuut.
Wdowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowiak geeft een lange en hoge pass. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye draait met de bal, schiet en ... Masnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Scambisti 0:10

76e minuut.
Toye onderschept slim de pass. Toye probeert naar een medespeler te passen. Boruch rent richting de bal. Boruch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Scambisti 0:11

81e minuut.
Díaz Peramos onderschept slim de pass. Broch is nu in balbezit. Maraşleţ is nu in balbezit. Broch verovert de bal door een tackle van achteren. Broch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Hartmann probeert de bal aan de voet te houden. Broch rent richting de bal. Broch passt de bal in één keer door. Mustafá bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafá schiet op doel. Masnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko draait met de bal, schiet en ... Masnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Scambisti 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 58%, Scambisti 42%.
Biancanemesi - Scambisti 0:12