Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT Relax Konstanz
523 Tactiek Harakiri
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.4 gemiddelde waardering 67.8
good Schieten incredible
adequate Passen formidable
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Pieszek probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Moldenhauer de bal onder controle te krijgen. Hartinger rent richting de bal. Hartinger geeft een hoge lob. Fernández Pertierra maakt een snoekduik en kopt de bal. Pieszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sekmez krijgt zijn hoofd ertegen. Pieszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - Relax Konstanz 0:1

7e minuut.
Bereczki passt de bal met de wreef. Kopaczewski is nu in balbezit. Kopaczewski passt de bal met de wreef. Daar is Fernández Pertierra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Pertierra haalt uit met een fantastische trap. Pieszek bokst de bal weg.

9e minuut.
Visconde de Taunay geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hartinger met de inworp. Fernández Pertierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pertierra haalt uit met een fantastische trap. Pieszek bokst de bal weg.

10e minuut.
Fernández Pertierra verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Pertierra met een sublieme pass. Sekmez is nu in balbezit. Sekmez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - Relax Konstanz 0:2

15e minuut.
Hartinger passt de bal met de wreef. Rashev is nu in balbezit. Rashev passt de bal zonder na te denken. Fernández Pertierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pertierra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Taczała onderschept slim de pass. Fernández Pertierra rent richting de bal. Fernández Pertierra passt de bal zonder na te denken. Sekmez is nu in balbezit. Sekmez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Visconde de Taunay passt de bal zonder na te denken. Fernández Pertierra speelt de bal door. Sekmez is nu in balbezit. Sekmez draait met de bal, schiet en ... Caruccio probeert de bal aan de voet te houden. Pieszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kopaczewski passt de bal zonder na te denken. Sekmez heeft problemen om de bal te vangen. Sekmez passt de bal zonder na te denken. Fernández Pertierra rent richting de bal. Fernández Pertierra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rashev passt de bal met de wreef. Kopaczewski rent richting de bal. Kopaczewski met een sublieme pass. Sekmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekmez haalt uit met een fantastische trap. Pieszek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - Relax Konstanz 0:3

37e minuut.
Pieszek probeert naar een medespeler te passen. Kopaczewski kopt de bal weg. Hartinger rent richting de bal. Hartinger geeft de bal voor. Fernández Pertierra springt en kopt de bal. Pieszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 71%, Relax Konstanz 29%.
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - Relax Konstanz 0:3

48e minuut.
Taczała geeft een lange en hoge pass. Serban is nu in balbezit. Bereczki maakt een afschuwelijke overtreding. Serban raakt geblesseerd tijdens het duel. N`Doye zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Hartinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartinger probeert naar een medespeler te passen. Fernández Pertierra rent richting de bal. Fernández Pertierra schiet op doel. Pieszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - Relax Konstanz 0:4

53e minuut.
Kopaczewski heeft problemen om de bal te vangen. Kopaczewski passt de bal zonder na te denken. Rashev speelt de bal door. Fernández Pertierra rent richting de bal. Fernández Pertierra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Hartinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartinger passt de bal in één keer door. Jokanovich rent richting de bal. Fernández Pertierra onderschept slim de pass. Fernández Pertierra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Kopaczewski passt de bal zonder na te denken. Fernández Pertierra rent richting de bal. Daar is Fernández Pertierra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Pertierra schiet op doel. Pieszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - Relax Konstanz 0:5

63e minuut.
N`Doye is nu in balbezit. N`Doye geeft een hoge lob. Moldenhauer kopt de bal weg. Daar is Palotás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palotás draait met de bal, schiet en ... Garbień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Rashev met een snelle inworp. Bereczki met een sublieme pass. Kopaczewski probeert naar een medespeler te passen. Fernández Pertierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pertierra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Hartinger kopt de bal weg. Daar is Visconde de Taunay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Pertierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pertierra haalt uit met een fantastische trap. Pieszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - Relax Konstanz 0:6

72e minuut.
Daar is Fernández Pertierra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Visconde de Taunay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernández Pertierra raakt geblesseerd tijdens het duel. Kopaczewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sekmez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - Relax Konstanz 0:7

86e minuut.
Hartinger is nu in balbezit. Hartinger speelt de bal door. Sekmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekmez draait met de bal, schiet en ... Pieszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rashev heeft problemen om de bal te vangen. Rashev passt de bal in één keer door. Sekmez rent richting de bal. Sekmez draait met de bal, schiet en ... Pieszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - Relax Konstanz 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 64%, Relax Konstanz 36%.
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - Relax Konstanz 0:8