Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-07 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FC KoKa Wo29 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
FC KoKa Wo29 Zé do Rui F.C.
4-d12-12 Tactiek SEM NOME
39% Balbezit 61%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32 gemiddelde waardering 48.3
adequate Schieten very good
weak Passen solid
weak Verdedigen very good


30e minuut.
Denisi verovert de bal door een tackle van achteren. Denisi geeft de bal voor. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap. Butlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - Zé do Rui F.C. 0:1

33e minuut.
Denisi passt de bal in één keer door. González Dabo bereikt de bal nog maar net als eerste. González Dabo passt de bal met de wreef. Wicherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicherek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Erkan onderschept slim de pass. Erkan passt de bal met de wreef. Wicherek rent richting de bal. Wicherek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - Zé do Rui F.C. 0:2

42e minuut.
Wicherek kopt de bal weg. Deioannon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap. Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - Zé do Rui F.C. 0:3

45e minuut.
Sandıkçıoğlu kopt de bal weg. Erkan speelt de bal door. Wicherek heeft problemen om de bal te vangen. Wicherek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - Zé do Rui F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KoKa Wo29 64%, Zé do Rui F.C. 36%.
FC KoKa Wo29 - Zé do Rui F.C. 0:4

48e minuut.
Erkan verovert de bal door een tackle van achteren. Erkan probeert naar een medespeler te passen. Wicherek is nu in balbezit. Wicherek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - Zé do Rui F.C. 0:5

49e minuut.
Rozhkov is nu in balbezit. Wrzeszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Deioannon begaat een overtreding. Wrzeszcz raakt geblesseerd tijdens het duel. Denisi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Telge geeft een lange en hoge pass. González Dabo kopt de bal weg. Klungelig pakt Matzen de bal. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sandıkçıoğlu geeft een hoge lob. Deioannon rent richting de bal. Wrzeszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzeszcz schiet op doel. Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - Zé do Rui F.C. 0:6

65e minuut.
Rozhkov is nu in balbezit. Rozhkov met een sublieme pass. Nufer bereikt de bal nog maar net als eerste. González Dabo is nu in balbezit. González Dabo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Denisi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wrzeszcz krijgt zijn hoofd ertegen. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deioannon rent richting de bal. Wrzeszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - Zé do Rui F.C. 0:7

69e minuut.
Erkan probeert naar een medespeler te passen. Cristino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Telge rent richting de bal. Wicherek verovert de bal door een tackle van achteren. Wicherek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Wrzeszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Deioannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Wrzeszcz de bal. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Denisi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rozhkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Denisi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Denisi krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Sereći onderschept slim de pass. Sereći geeft een hoge lob. Wicherek rent richting de bal. Wicherek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - Zé do Rui F.C. 0:8

82e minuut.
Rozhkov met een snelle inworp. Cristino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristino passt de bal in één keer door. Menu bereikt de bal nog maar net als eerste. Menu haalt uit met een fantastische trap. Radu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
González Dabo passt de bal met de wreef. Denisi rent richting de bal. Denisi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wrzeszcz de bal. Wrzeszcz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KoKa Wo29 67%, Zé do Rui F.C. 33%.
FC KoKa Wo29 - Zé do Rui F.C. 0:8