Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zizou Team Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5236
Zizou Team TikFC
4-1-2-2-1 Tactiek 433b
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
55 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 32.4
outstanding Schieten weak
formidable Passen average
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Hamard geeft de bal voor. Brandrup kopt de bal weg. Alaoui is nu in balbezit. Alaoui haalt uit met een fantastische trap. Sucală werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường passt de bal zonder na te denken. Brandrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandrup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - TikFC 1:0

6e minuut.
Sucală met een sublieme pass. Renault speelt de bal door. Daar is Boca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandrup rent richting de bal. Brandrup draait met de bal, schiet en ... Sucală kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - TikFC 2:0

7e minuut.
Christersson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Becalik de bal. Brandrup rent richting de bal. Alaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaoui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - TikFC 3:0

10e minuut.
Boca geeft een lange en hoge pass. Le Bihan kopt de bal weg. Alaoui is nu in balbezit. Alaoui haalt uit met een fantastische trap. Sucală probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Le Bihan rent richting de bal. Le Bihan passt de bal zonder na te denken. Alaoui is nu in balbezit. Le Bihan is nu in balbezit. Le Bihan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Renault is nu in balbezit. Renault met een sublieme pass. Brandrup is nu in balbezit. Brandrup geeft een hoge lob. Alaoui krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Hamard passt de bal zonder na te denken. Germanek is nu in balbezit. Tân Ðịnh is nu in balbezit. Alaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaoui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Daar is Jeremiás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamard verovert de bal door een tackle van achteren. Hamard passt de bal met de wreef. Alaoui rent richting de bal. Alaoui schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Daar is Becalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamard rent richting de bal. Hamard passt de bal zonder na te denken. Alaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaoui draait met de bal, schiet en ... Sucală bokst de bal weg. Brandrup rent richting de bal. Brandrup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - TikFC 4:0

26e minuut.
Jeremiás bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaoui onderschept slim de pass. Alaoui speelt de bal door. Brandrup heeft problemen om de bal te vangen. Brandrup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Le Bihan met een sublieme pass. Alaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaoui onderschept slim de pass. Alaoui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hamard met een sublieme pass. Brandrup is nu in balbezit. Brandrup passt de bal in één keer door. Alaoui heeft problemen om de bal te vangen. Alaoui haalt uit met een fantastische trap. Sucală verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Germanek speelt de bal door. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường geeft een hoge lob. Alaoui is nu in balbezit. Alaoui schiet op doel. Sucală probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Le Bihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bihan passt de bal in één keer door. Alaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaoui draait met de bal, schiet en ... Sucală probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - TikFC 5:0

37e minuut.
Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Alaoui is nu in balbezit. Tân Ðịnh is nu in balbezit. Brandrup onderschept slim de pass. Brandrup schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaoui haalt uit met een fantastische trap. Sucală probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường geeft een lange en hoge pass. Brandrup kopt de bal weg. Alaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaoui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hamard geeft een hoge lob. Tân Ðịnh heeft problemen om de bal te vangen. Alaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaoui draait met de bal, schiet en ... Sucală probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - TikFC 6:0

43e minuut.
Khắc Cường onderschept slim de pass. Hamard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamard probeert naar een medespeler te passen. Alaoui rent richting de bal. Alaoui schiet op doel. Sucală verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brandrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandrup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - TikFC 7:0

44e minuut.
Brandrup rent richting de bal. Christersson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brandrup is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khắc Cường zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alaoui rent richting de bal. Alaoui schiet op doel. Sucală maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - TikFC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zizou Team 22%, TikFC 78%.
Zizou Team - TikFC 8:0

46e minuut.
Le Bihan is nu in balbezit. Le Bihan passt de bal in één keer door. Hamard is nu in balbezit. Hamard geeft een hoge lob. Brandrup krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Christersson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cascini is nu in balbezit. Cascini geeft een lange en hoge pass. Brandrup rent richting de bal. Brandrup haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

51e minuut.
Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường geeft een hoge lob. Alaoui is nu in balbezit. Alaoui haalt uit met een fantastische trap. Sucală maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - TikFC 9:0

53e minuut.
Cascini rent richting de bal. Cascini geeft een lange en hoge pass. Brandrup kopt de bal weg. Alaoui rent richting de bal. Alaoui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Klungelig pakt Le Bihan de bal. Le Bihan geeft een lange en hoge pass. Brandrup rent richting de bal. Brandrup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - TikFC 10:0

56e minuut.
Steinmann passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Le Bihan geeft een lange en hoge pass. Brandrup maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Le Bihan passt de bal met de wreef. Alaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca is nu in balbezit. Alaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Alaoui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - TikFC 11:0

61e minuut.
Jończyk komt het veld opgelopen. Ralha komt het veld opgelopen. Kłopotek komt het veld opgelopen. Borja komt het veld opgelopen. Huscher komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Le Bihan rent richting de bal. Alaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Le Bihan zal de hoekschop nemen. Alaoui springt en kopt de bal. Borja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brandrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandrup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - TikFC 12:0

64e minuut.
Renault met een snelle inworp. Brandrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Huscher ... Strafschop! Brandrup is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alaoui legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Borja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Ralha rent richting de bal. Renault onderschept slim de pass. Renault probeert naar een medespeler te passen. Brandrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandrup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Khắc Cường passt de bal in één keer door. Renault rent richting de bal. Renault probeert naar een medespeler te passen. Brandrup rent richting de bal. Brandrup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - TikFC 13:0

68e minuut.
Jończyk geeft een hoge lob. Inworp. Hamard met de inworp. Alaoui is nu in balbezit. Alaoui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Alaoui geeft de bal voor. CoIe probeert naar een medespeler te passen. Brandrup rent richting de bal. Brandrup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - TikFC 14:0

71e minuut.
Germanek is nu in balbezit. Le Bihan verovert de bal door een tackle van achteren. Le Bihan met een sublieme pass. Alaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaoui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Týce onderschept slim de pass. Týce geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jończyk de bal. Alaoui is nu in balbezit. Alaoui schiet op doel. Borja bokst de bal weg.

74e minuut.
Alaoui heeft problemen om de bal te vangen. Jończyk is nu in balbezit. Alaoui onderschept slim de pass. Alaoui draait met de bal, schiet en ... Borja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - TikFC 15:0

77e minuut.
Brandrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandrup speelt de bal door. Alaoui rent richting de bal. Alaoui haalt uit met een fantastische trap. Borja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - TikFC 16:0

80e minuut.
Germanek geeft de bal voor. Inworp. Hamard met een snelle inworp. Alaoui kan de bal niet met de borst controleren. Alaoui geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Brandrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandrup geeft een hoge lob. Le Bihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bihan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - TikFC 17:0

82e minuut.
Khắc Cường geeft de bal voor. Borja met een sublieme pass. Khắc Cường geeft een hoge lob. Brandrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandrup draait met de bal, schiet en ... Borja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Renault geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jończyk de bal. Brandrup rent richting de bal. Brandrup draait met de bal, schiet en ... Borja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - TikFC 18:0

85e minuut.
Daar is Le Bihan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Bihan geeft een hoge lob. Renault probeert naar een medespeler te passen. Brandrup probeert de bal met de borst te controleren. Brandrup draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cascini probeert naar een medespeler te passen. Brandrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandrup passt de bal in één keer door. Alaoui is nu in balbezit. Alaoui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - TikFC 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zizou Team 18%, TikFC 82%.
Zizou Team - TikFC 19:0