Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Aruba Falcons Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4427
Aruba Falcons edu
5D23 updated Tactiek 433Pols
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
6 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
51.3 gemiddelde waardering 42.9
solid Schieten adequate
solid Passen good
formidable Verdedigen good


1e minuut.
Evensen onderschept slim de pass. Erstad is nu in balbezit. Marais begaat een overtreding. Marais krijgt een gele kaart. Erstad raakt geblesseerd tijdens het duel. Koot komt bij de bal en schiet. Capota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Erstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Erstad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Bakkejord is nu in balbezit. Bakkejord geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. ter Avest zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vermaelen geeft een lange en hoge pass. Hovland bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lyhn onderschept slim de pass. Lyhn geeft de bal voor. Öztek is nu in balbezit. Öztek schiet op doel. Hovland werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gerets raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Velazco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aruba Falcons 45%, edu 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aruba Falcons - edu 0:0

53e minuut.
Evensen is nu in balbezit. Marais onderschept slim de pass. Marais probeert naar een medespeler te passen. Gorter rent richting de bal. Gorter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Liverød komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herfindal. Kopacz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vistnes komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Erstad onderschept slim de pass. Erstad passt de bal met de wreef. Öztek bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - edu 1:0

73e minuut.
Budimir geeft een lange en hoge pass. Öztek is nu in balbezit. Sirevåg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Öztek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. ter Avest neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aruba Falcons 29%, edu 71%.
Aruba Falcons - edu 1:0