Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:46
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sportowa 1
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 719
MOTO JELCZ OŁAWA F C K
Tajger Bonzo Tactiek 442
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 38.7
good Schieten adequate
adequate Passen good
weak Verdedigen adequate


8e minuut.
See probeert naar een medespeler te passen. Doye is nu in balbezit. Mężyk begaat een overtreding. Mężyk krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Niciński onderschept slim de pass. Plop verovert de bal door een tackle van achteren. Widuch speelt de bal door. Konradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konradowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - F C K 1:0

36e minuut.
Mężyk passt de bal zonder na te denken. Rydel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konradowski. Konradowski krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Rydel raakt geblesseerd tijdens het duel. Boli met een snel genomen vrije trap. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw geeft een lange en hoge pass. Konradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konradowski draait met de bal, schiet en ... Bowen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTO JELCZ OŁAWA 56%, F C K 44%.
MOTO JELCZ OŁAWA - F C K 1:0

58e minuut.
Soczyński probeert de bal aan de voet te houden. Konradowski rent richting de bal. Met opzet legt Rydel zijn tegenspeler op de grond. Rydel krijgt een gele kaart. Konradowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Łobodzki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Widuch met de inworp. Łobodzki is nu in balbezit. Łobodzki geeft een hoge lob. Konradowski rent richting de bal. Konradowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Barton de bal. Szmek rent richting de bal. Szmek geeft de bal voor. Konradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konradowski schiet op doel. Bowen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTO JELCZ OŁAWA 48%, F C K 52%.
MOTO JELCZ OŁAWA - F C K 1:0