Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-12 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Lysak Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5329
FC Lysak MOTO JELCZ OŁAWA
Deff Tactiek Tajger Bonzo
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
52 gemiddelde waardering 47
solid Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen average


7e minuut.
Mężyk is nu in balbezit. Mężyk passt de bal met de wreef. Colméia geeft een hoge lob. Konradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konradowski schiet op doel. Penha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Kiljan geeft een hoge lob. Amsterdamski kopt de bal weg. Zumbado is nu in balbezit. Stanisławczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Stanisławczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Kiljan de bal onder controle te krijgen. Papel kopt de bal weg. Machináč bereikt de bal nog maar net als eerste. Machináč geeft de bal voor. Amsterdamski krijgt zijn hoofd ertegen. See bokst de bal weg.

31e minuut.
Klungelig pakt Colméia de bal. Sekwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina rent richting de bal. Molina geeft de bal voor. Konradowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lysak 30%, MOTO JELCZ OŁAWA 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lysak - MOTO JELCZ OŁAWA 0:0

46e minuut.
Cheimonetos komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kiljan geeft een hoge lob. Stanisławczyk kopt de bal weg. Machináč rent richting de bal. Machináč geeft een hoge lob. Stanisławczyk krijgt zijn hoofd ertegen. See bokst de bal weg.

57e minuut.
Machináč rent richting de bal. Machináč passt de bal zonder na te denken. Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski schiet op doel. See probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stanisławczyk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - MOTO JELCZ OŁAWA 1:0

59e minuut.
Kiljan passt de bal met de wreef. Papel heeft problemen om de bal te vangen. Papel passt de bal zonder na te denken. Quốc Huy rent richting de bal. Quốc Huy geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kiljan kopt de bal weg. Machináč rent richting de bal. Machináč geeft een hoge lob. Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap. See verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Papel bereikt de bal nog maar net als eerste. Papel speelt de bal door. Cozzupoli Valentini heeft problemen om de bal te vangen. Konradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konradowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Konradowski probeert de bal aan de voet te houden. Machináč bereikt de bal nog maar net als eerste. Machináč geeft een hoge lob. Stanisławczyk is nu in balbezit. Stanisławczyk haalt uit met een fantastische trap. See bokst de bal weg.

75e minuut.
Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski passt de bal met de wreef. Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisławczyk onderschept slim de pass. Stanisławczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lysak 29%, MOTO JELCZ OŁAWA 71%.
FC Lysak - MOTO JELCZ OŁAWA 1:0