Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 02:00
  • Bekerwedstrijd: Champions Cup
  • Stadion: W.I. Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 30000
W.I. Sonda
count 2 Tactiek loogiline
48% Balbezit 52%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 34
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
57.3 gemiddelde waardering 72.5
good Schieten incredible
solid Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Lázaro rent richting de bal. Adams rent richting de bal. Lázaro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lázaro krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Puussaare passt de bal zonder na te denken. de Rooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Hani verovert de bal door een tackle van achteren. Hani haalt uit met een fantastische trap. Toti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - Sonda 0:1

7e minuut.
Puussaare is nu in balbezit. Brikkel speelt de bal door. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams draait met de bal, schiet en ... Toti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - Sonda 0:2

9e minuut.
Reinke met een sublieme pass. Adams rent richting de bal. Hani rent richting de bal. Hani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - Sonda 0:3

11e minuut.
Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Hani is nu in balbezit. Adams is nu in balbezit. Hani bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - Sonda 0:4

16e minuut.
Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzilli is nu in balbezit. Hani onderschept slim de pass. Hani haalt uit met een fantastische trap. Toti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - Sonda 0:5

18e minuut.
Pingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingel passt de bal zonder na te denken. Puussaare met een sublieme pass. Adams is nu in balbezit. Adams haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Puussaare is nu in balbezit. Díaz Martínez is nu in balbezit. Puussaare verovert de bal door een tackle van achteren. Puussaare geeft een hoge lob. Adams maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Toti met een sublieme pass. Rybkiewicz kopt de bal weg. Reinke is nu in balbezit. Reinke geeft de bal voor. Hani maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Adams verovert de bal door een tackle van achteren. Brikkel is nu in balbezit. Brikkel geeft de bal voor. Hani rent richting de bal. Hani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Toti trapt de bal weg. Ingver kopt de bal weg. Daar is de Rooij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - Sonda 0:6

29e minuut.
Jaspe geeft een hoge lob. Hani is nu in balbezit. Hani passt de bal in één keer door. Adams rent richting de bal. Adams schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Puussaare rent richting de bal. Puussaare passt de bal in één keer door. Reinke is nu in balbezit. Reinke geeft een lange en hoge pass. Adams maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Puussaare met de inworp. Díaz Martínez rent richting de bal. Díaz Martínez geeft een lange en hoge pass. Özatak geeft een hoge lob. Adams maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Durán met een snelle inworp. Özatak rent richting de bal. Özatak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adams schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Brikkel heeft problemen om de bal te vangen. Brikkel speelt de bal door. Puussaare rent richting de bal. Puussaare geeft een hoge lob. Adams springt en kopt de bal. Toti bokst de bal weg.

40e minuut.
Reinke passt de bal zonder na te denken. Brikkel met een sublieme pass. Puussaare is nu in balbezit. Puussaare geeft de bal voor. Hani krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Adams rent richting de bal. de Rooij verovert de bal door een tackle van achteren. Hani onderschept slim de pass. Hani haalt uit met een fantastische trap. Toti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - Sonda 0:7

42e minuut.
Brikkel verovert de bal door een tackle van achteren. Brikkel speelt de bal door. Pingel is nu in balbezit. Puussaare rent richting de bal. Puussaare geeft de bal voor. Toti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Puussaare passt de bal zonder na te denken. Brikkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brikkel passt de bal met de wreef. Hani rent richting de bal. Hani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.I. 84%, Sonda 16%.
W.I. - Sonda 0:7

46e minuut.
Özatak verovert de bal door een tackle van achteren. Özatak passt de bal in één keer door. Reinke speelt de bal door. Adams is nu in balbezit. Adams draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Brikkel passt de bal zonder na te denken. Reinke is nu in balbezit. Reinke passt de bal zonder na te denken. Adams is nu in balbezit. Adams schiet op doel. Toti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Reinke is nu in balbezit. Reinke geeft de bal voor. Borzilli probeert de bal met de borst te controleren. Adams is nu in balbezit. Adams draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Puussaare geeft een hoge lob. Adams kopt de bal weg. Hani is nu in balbezit. Hani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - Sonda 0:8

63e minuut.
Özatak geeft een lange en hoge pass. Vardis probeert de bal aan de voet te houden. Adams kopt de bal weg. Hani rent richting de bal. Hani schiet op doel. Toti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Özatak is nu in balbezit. Özatak geeft een lange en hoge pass. Adams kopt de bal weg. Hani is nu in balbezit. Hani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hani rent richting de bal. de Rooij is nu in balbezit. Hani verovert de bal door een tackle van achteren. Hani haalt uit met een fantastische trap. Toti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - Sonda 0:9

73e minuut.
Reinke probeert naar een medespeler te passen. Puussaare rent richting de bal. Puussaare passt de bal met de wreef. Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - Sonda 0:10

76e minuut.
Pingel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puussaare rent richting de bal. Puussaare geeft een hoge lob. Adams maakt een snoekduik en kopt de bal. Toti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - Sonda 0:11

81e minuut.
Díaz Martínez rent richting de bal. Puussaare onderschept slim de pass. Puussaare met een sublieme pass. Hani is nu in balbezit. Hani haalt uit met een fantastische trap. Toti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.I. 69%, Sonda 31%.
W.I. - Sonda 0:11