Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 18:24
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Regie
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7936
Sportul Studentesc ✧Captain Sài Gòn✧
La botu` kalului Tactiek 5-2-1-2
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 1
58.4 gemiddelde waardering 53.7
very good Schieten formidable
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


6e minuut.
El-Zoghby bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła onderschept slim de pass. Chyła passt de bal met de wreef. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Verheijen geeft de bal voor. Cagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Atanasio rent richting de bal. Atanasio geeft een hoge lob. Marinescu rent richting de bal. Marinescu draait met de bal, schiet en ... Król maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - ✧Captain Sài Gòn✧ 0:1

17e minuut.
Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradić geeft een lange en hoge pass. Sazcı geeft een hoge lob. Chyła probeert de bal met de borst te controleren. Chyła haalt uit met een fantastische trap. Król bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Verheijen geeft een lange en hoge pass. Daar is Nuţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanasio maakt een afschuwelijke overtreding. Atanasio is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Anh Quang rent richting de bal. Anh Quang passt de bal zonder na te denken. Nelson geeft de bal voor. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Ytreland bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportul Studentesc 55%, ✧Captain Sài Gòn✧ 45%.
Sportul Studentesc - ✧Captain Sài Gòn✧ 0:1

52e minuut.
Marinescu met de inworp. Anh Quang probeert naar een medespeler te passen. Garcinuño probeert naar een medespeler te passen. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. Ytreland bokst de bal weg. Castaño is nu in balbezit. Castaño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sportul Studentesc - ✧Captain Sài Gòn✧ 1:1

58e minuut.
Bologna geeft een hoge lob. Marinescu probeert de bal aan de voet te houden. Anh Quang geeft een lange en hoge pass. Chyła krijgt zijn hoofd ertegen. Król probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - ✧Captain Sài Gòn✧ 1:2

60e minuut.
Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Blerk verovert de bal door een tackle van achteren. Van Blerk geeft een hoge lob. Chyła rent richting de bal. Chyła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Gradić met een sublieme pass. Castaño speelt de bal door. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. Ytreland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sportul Studentesc - ✧Captain Sài Gòn✧ 2:2

66e minuut.
Nuţiu onderschept slim de pass. Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần met een sublieme pass. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần passt de bal in één keer door. Daar is Gradić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gradić geeft de bal voor. Nuţiu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - ✧Captain Sài Gòn✧ 3:2

80e minuut.
Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagna begaat een overtreding. Nuţiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Littlejohn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Castaño springt en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Mai Trần probeert naar een medespeler te passen. Van Blerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nuţiu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportul Studentesc 44%, ✧Captain Sài Gòn✧ 56%.
Sportul Studentesc - ✧Captain Sài Gòn✧ 3:2