Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SUPPER STAR Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 570
SUPPER STAR ASLT TEAM
NamBaHai Tactiek CT433
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
35.6 gemiddelde waardering 32.3
adequate Schieten adequate
adequate Passen weak
adequate Verdedigen weak


7e minuut.
Daar is Hadel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durka is nu in balbezit. Yener schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Yener naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Fodrowski kopt de bal weg. Inworp. Veľký met een snelle inworp. Shukatka is nu in balbezit. Shukatka geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Lagarra rent richting de bal. Durka verovert de bal door een tackle van achteren. Durka passt de bal in één keer door. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Flammer kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sparwasser de bal onder controle te krijgen. Sejkora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejkora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - ASLT TEAM 0:1

17e minuut.
Dimunno bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă onderschept slim de pass. Flammer is nu in balbezit. Flammer draait met de bal, schiet en ... Kotwas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - ASLT TEAM 0:2

23e minuut.
Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Huy is nu in balbezit. Mielniczek onderschept slim de pass. Mielniczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - ASLT TEAM 1:2

36e minuut.
Inworp. Cornali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shukatka geeft een hoge lob. Mielniczek krijgt zijn hoofd ertegen. Zavalený werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SUPPER STAR - ASLT TEAM 2:2

39e minuut.
Sparwasser is nu in balbezit. Sümerli is nu in balbezit. Sparwasser verovert de bal door een tackle van achteren. Sparwasser geeft de bal voor. Zavalený werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUPPER STAR 46%, ASLT TEAM 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SUPPER STAR - ASLT TEAM 2:2

48e minuut.
Sparwasser is nu in balbezit. Sparwasser geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gia Huy de bal. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lăcustă rent richting de bal. Cornali is nu in balbezit. Lăcustă verovert de bal door een tackle van achteren. Lăcustă met een sublieme pass. Flammer is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Veľký passt de bal zonder na te denken. Cornali heeft problemen om de bal te vangen. Cornali probeert naar een medespeler te passen. Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Lagarra is nu in balbezit. Cornali onderschept slim de pass. Cornali passt de bal in één keer door. Durka is nu in balbezit. Durka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Schilder geeft een hoge lob. Cornali kopt de bal weg. Sparwasser heeft problemen om de bal te vangen. Sejkora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejkora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Veľký rent richting de bal. Veľký probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mielniczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shukatka rent richting de bal. Shukatka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sümerli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek probeert naar een medespeler te passen. Durka is nu in balbezit. Durka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Durka rent richting de bal. Durka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUPPER STAR 38%, ASLT TEAM 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SUPPER STAR - ASLT TEAM 2:2