Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 07Antalya Spor07 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3964
07Antalya Spor07 QF Botan
delidumrul Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 32.6
formidable Schieten adequate
adequate Passen weak
good Verdedigen average


2e minuut.
Pacan is nu in balbezit. Akgül onderschept slim de pass. Akgül met een sublieme pass. Zykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kayı met een sublieme pass. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian geeft een lange en hoge pass. Zykov is nu in balbezit. Zykov schiet op doel. Paal!

6e minuut.
Cadenazzo geeft de bal voor. Daar is Mantineo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misol rent richting de bal. Misol draait met de bal, schiet en ... Onciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - QF Botan 1:0

11e minuut.
Bydłoń is nu in balbezit. Bydłoń passt de bal met de wreef. Mantineo rent richting de bal. Misol onderschept slim de pass. Misol haalt uit met een fantastische trap. Onciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Misol rent richting de bal. Misol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - QF Botan 2:0

14e minuut.
Cadenazzo is nu in balbezit. Cadenazzo passt de bal zonder na te denken. Vukelić is nu in balbezit. Vukelić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - QF Botan 3:0

15e minuut.
Cernat met een snelle inworp. Bydłoń geeft een lange en hoge pass. Vukelić rent richting de bal. Vukelić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - QF Botan 4:0

16e minuut.
Sasin probeert naar een medespeler te passen. Misol is nu in balbezit. Misol passt de bal in één keer door. Vukelić rent richting de bal. Vukelić schiet op doel. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Cadenazzo is nu in balbezit. Cadenazzo passt de bal in één keer door. Vukelić is nu in balbezit. Vukelić schiet op doel. Onciu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Klungelig pakt Vukelić de bal. Vukelić passt de bal met de wreef. Misol is nu in balbezit. Misol haalt uit met een fantastische trap. Onciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - QF Botan 5:0

29e minuut.
Misol onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quaresma. Misol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Misol met een snel genomen vrije trap. Vukelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukelić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cadenazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Cadenazzo passt de bal zonder na te denken. Bydłoń speelt de bal door. Vukelić rent richting de bal. Vukelić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Quaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Bydłoń verovert de bal door een tackle van achteren. Bydłoń geeft de bal voor. Misol rent richting de bal. Misol schiet op doel. Onciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Cadenazzo probeert naar een medespeler te passen. Bydłoń probeert naar een medespeler te passen. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - QF Botan 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 07Antalya Spor07 48%, QF Botan 52%.
07Antalya Spor07 - QF Botan 6:0

47e minuut.
Yatera passt de bal met de wreef. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukelić rent richting de bal. Vukelić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - QF Botan 7:0

54e minuut.
Szusza kopt de bal weg. Bydłoń heeft problemen om de bal te vangen. Bydłoń passt de bal met de wreef. Daar is Misol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misol schiet op doel. Onciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Yunal met een snelle inworp. Cadenazzo rent richting de bal. Cadenazzo geeft de bal voor. Vukelić is nu in balbezit. Vukelić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Olivian de bal onder controle te krijgen. Cernat rent richting de bal. Cernat passt de bal zonder na te denken. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Ardahan passt de bal in één keer door. Vukelić is nu in balbezit. Vukelić passt de bal in één keer door. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol draait met de bal, schiet en ... Onciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat geeft een hoge lob. Çorumluoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Vukelić rent richting de bal. Vukelić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vukelić rent richting de bal. Misol rent richting de bal. Misol passt de bal in één keer door. Vukelić is nu in balbezit. Vukelić schiet op doel. De bal raakt de paal. Onciu probeert wanhopig de bal te grijpen. Misol is nu in balbezit. Misol schiet op doel. Onciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Çorumluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadenazzo onderschept slim de pass. Vukelić is nu in balbezit. Vukelić schiet op doel. Onciu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - QF Botan 8:0

89e minuut.
Bydłoń met een sublieme pass. Çorumluoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Misol is nu in balbezit. Misol schiet op doel. Onciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - QF Botan 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 07Antalya Spor07 23%, QF Botan 77%.
07Antalya Spor07 - QF Botan 9:0