Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
울산 현대 축구단 CSKA Yambol
3-5-2 Tactiek UruBG cover
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 46.4
very good Schieten good
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Daar is Perozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvjetičanin rent richting de bal. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares geeft een hoge lob. Hâmpu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

10e minuut.
Teca rent richting de bal. Teca geeft de bal voor. Kárász is nu in balbezit. Olivares geeft de bal voor. Hâmpu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Reboul met een sublieme pass. Plich heeft problemen om de bal te vangen. Pálinkáš met een sublieme pass. Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu haalt uit met een fantastische trap. Juhár bokst de bal weg.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Plich neemt de hoekschop. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvjetičanin is nu in balbezit. Cvjetičanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
울산 현대 축구단 - CSKA Yambol 1:0

19e minuut.
Perozzi geeft een hoge lob. Dodrescu rent richting de bal. Sendon rent richting de bal. Dodrescu onderschept slim de pass. Dodrescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sendon geeft een lange en hoge pass. Perozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozzi passt de bal in één keer door. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Wareniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wareniak geeft een lange en hoge pass. Olivares kopt de bal weg. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu draait met de bal, schiet en ... Cowan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Anacleto Campanella geeft de bal voor. Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiidlane legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dodrescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Cowan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Juhár bokst de bal weg.

34e minuut.
Perdono probeert naar een medespeler te passen. Olivares geeft een lange en hoge pass. Cvjetičanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvjetičanin haalt uit met een fantastische trap. Cowan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mies bereikt de bal nog maar net als eerste. Mies geeft een lange en hoge pass. Hâmpu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dodrescu met een sublieme pass. Kárász onderschept slim de pass. Inworp. Słoń met de inworp. Anacleto Campanella geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 울산 현대 축구단 41%, CSKA Yambol 59%.
울산 현대 축구단 - CSKA Yambol 1:0

46e minuut.
Opriţa komt het veld opgelopen. Romoli komt het veld opgelopen. Újváry komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Hâmpu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pálinkáš. Hâmpu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hiidlane zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cvjetičanin kopt de bal weg. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu draait met de bal, schiet en ... Cowan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Słoń geeft de bal voor. Klungelig pakt Spadini de bal. Antvpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa onderschept slim de pass. Opriţa draait met de bal, schiet en ... Juhár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Kárász is nu in balbezit. Kárász geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Słoń met de inworp. Anacleto Campanella geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Olivares passt de bal zonder na te denken. Daar is Mies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mies geeft een hoge lob. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Słoń geeft de bal voor. Opriţa kopt de bal weg. Anacleto Campanella heeft problemen om de bal te vangen. Anacleto Campanella geeft de bal voor. Opriţa krijgt zijn hoofd ertegen. Juhár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 울산 현대 축구단 54%, CSKA Yambol 46%.
울산 현대 축구단 - CSKA Yambol 1:0