Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-12 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Estadio Ciudad de Medellín
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6708
redemption team SuperNova FC
Gunner Dead Tactiek T4132 DgSnchz
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 8
55.3 gemiddelde waardering 58.8
excellent Schieten good
excellent Passen excellent
very good Verdedigen very good


11e minuut.
Basarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea rent richting de bal. Pintea passt de bal met de wreef. Davy rent richting de bal. Davy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - SuperNova FC 0:1

15e minuut.
Padilla verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla geeft een hoge lob. Neagoe rent richting de bal. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Kącki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
redemption team - SuperNova FC 1:1

25e minuut.
Alzate probeert naar een medespeler te passen. Pintea is nu in balbezit. Pintea probeert naar een medespeler te passen. Schitelea rent richting de bal. Schitelea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Cuervo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galletti met een snelle inworp. Alzate geeft een hoge lob. Schitelea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - SuperNova FC 1:2

33e minuut.
Pintea met een sublieme pass. Alzate met een sublieme pass. Davy bereikt de bal nog maar net als eerste. Davy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - SuperNova FC 1:3

44e minuut.
Pintea geeft een lange en hoge pass. Davy rent richting de bal. Pineda Gutiérrez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Davy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Galletti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redemption team 55%, SuperNova FC 45%.
redemption team - SuperNova FC 1:3

46e minuut.
Secară komt het veld opgelopen. Arteaga komt het veld opgelopen. Valoyes komt het veld opgelopen. Albán komt het veld opgelopen. Durango komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Padilla met een sublieme pass. Secară is nu in balbezit. Secară passt de bal zonder na te denken. Neagoe rent richting de bal. Neagoe draait met de bal, schiet en ... Kącki bokst de bal weg.

53e minuut.
Vandebroek passt de bal in één keer door. Padilla probeert naar een medespeler te passen. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară geeft de bal voor. Arteaga maakt een snoekduik en kopt de bal. Kącki bokst de bal weg.

58e minuut.
Padilla geeft een lange en hoge pass. Neagoe rent richting de bal. Ibarra is nu in balbezit. Arteaga onderschept slim de pass. Arteaga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Secară rent richting de bal. Secară haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
redemption team - SuperNova FC 2:3

61e minuut.
Pintea passt de bal zonder na te denken. Basarić rent richting de bal. Schitelea verovert de bal door een tackle van achteren. Schitelea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sanabria onderschept slim de pass. Neagoe rent richting de bal. Arteaga is nu in balbezit. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Numpaque is nu in balbezit. Numpaque geeft een lange en hoge pass. Henrique Correa kopt de bal weg. Alzate rent richting de bal. Alzate schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redemption team 40%, SuperNova FC 60%.
redemption team - SuperNova FC 2:3