Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-12 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Giuseppe Meazza
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7410
Monteria F.C. Guerreros FC
TE 114 Tactiek 5ª Ronda Copa
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
63.7 gemiddelde waardering 56.7
formidable Schieten very good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen good


7e minuut.
İşkodra geeft een lange en hoge pass. Usma kopt de bal weg. Rodallega met een sublieme pass. Villarraga rent richting de bal. Villarraga geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Usma de bal. Usma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - Guerreros FC 1:0

9e minuut.
Villarraga kopt de bal weg. Osorio rent richting de bal. Rodallega schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rodallega naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Babino geeft de bal voor. Sazalan bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Pava verovert de bal door een tackle van achteren. de la Pava draait met de bal, schiet en ... Keren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - Guerreros FC 2:0

16e minuut.
Izuibejeres probeert de bal met de borst te controleren. Tobón rent richting de bal. Tobón passt de bal met de wreef. Izuibejeres rent richting de bal. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap. Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Tekiralan onderschept slim de pass. Tekiralan passt de bal zonder na te denken. Villarraga rent richting de bal. Villarraga geeft een hoge lob. de la Pava maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - Guerreros FC 3:0

25e minuut.
de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Torre onderschept slim de pass. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Mesa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Torre is nu in balbezit. Villarraga begaat een overtreding. Villarraga krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Tobón rent richting de bal. İşkodra verovert de bal door een tackle van achteren. Ávila verovert de bal door een tackle van achteren. Ávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - Guerreros FC 3:1

37e minuut.
Villarraga rent richting de bal. Villarraga met een sublieme pass. Usma bereikt de bal nog maar net als eerste. Usma draait met de bal, schiet en ... Abacciolo probeert de bal aan de voet te houden. Keren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
de la Pava kopt de bal weg. Usma probeert de bal aan de voet te houden. Sfakianakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Usma raakt geblesseerd tijdens het duel. Souza wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sfakianakis speelt de bal door. Tobón is nu in balbezit. Babino maakt een afschuwelijke overtreding. Babino krijgt een gele kaart. Tobón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ávila met een snel genomen vrije trap. Izuibejeres springt en kopt de bal. Suárez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monteria F.C. 47%, Guerreros FC 53%.
Monteria F.C. - Guerreros FC 3:1

60e minuut.
Villarraga rent richting de bal. Villarraga met een sublieme pass. Usma bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga geeft een hoge lob. de la Pava springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - Guerreros FC 4:1

60e minuut.
Oviedo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Villarraga rent richting de bal. Villarraga speelt de bal door. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Abacciolo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Babino bereikt de bal nog maar net als eerste. Babino met een sublieme pass. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga geeft een lange en hoge pass. Oviedo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Watson komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Babino met een snelle inworp. Souza geeft een hoge lob. Sazalan kopt de bal weg. Souza geeft de bal voor. Watson krijgt zijn hoofd ertegen. Keren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo schiet op doel. Keren bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - Guerreros FC 5:1

79e minuut.
Bolívar kopt de bal weg. Souza heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt de la Torre zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, de la Torre moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! de la Torre schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
Villarraga speelt de bal door. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo geeft een lange en hoge pass. Watson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - Guerreros FC 6:1

89e minuut.
Izuibejeres passt de bal met de wreef. Coral Rosero onderschept slim de pass. Inworp. Ávila met een snelle inworp. Osorio geeft een hoge lob. Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monteria F.C. 36%, Guerreros FC 64%.
Monteria F.C. - Guerreros FC 6:1