Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:12
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lanerossi Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4365
Lanerossi Rain Street
davide Tactiek BluRain
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
51 gemiddelde waardering 51.3
solid Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Maciejak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciejak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Colleary de bal. Silvoso rent richting de bal. Silvoso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Truie met de inworp. Silvoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandżejewski begaat een overtreding. Mandżejewski krijgt een gele kaart. Silvoso raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Silvoso neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Truie rent richting de bal. Truie passt de bal in één keer door. Colleary is nu in balbezit. Câmara onderschept slim de pass. Câmara schiet op doel. Pires Rodrigues probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak passt de bal zonder na te denken. Florczyk is nu in balbezit. Florczyk haalt uit met een fantastische trap. Belkemiren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - Rain Street 1:0

23e minuut.
Ghigliani probeert naar een medespeler te passen. Golding is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lamotte. Golding raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Golding kan niet meer verder spelen. Lulla komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Silvoso draait met de bal, schiet en ... Daar is Tomalczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara is nu in balbezit. Câmara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Truie probeert naar een medespeler te passen. Lamotte is nu in balbezit. Lamotte speelt de bal door. Passalenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Passalenti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Silvoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara rent richting de bal. Câmara passt de bal met de wreef. Silvoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvoso draait met de bal, schiet en ... Pires Rodrigues kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Ghigliani rent richting de bal. Ghigliani passt de bal in één keer door. Lamotte is nu in balbezit. Lamotte geeft een hoge lob. Câmara krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Pyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyda geeft een lange en hoge pass. Icardi geeft een lange en hoge pass. Câmara rent richting de bal. Câmara schiet op doel. Pires Rodrigues bokst de bal weg. Silvoso is nu in balbezit. Maj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Silvoso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Passalenti neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Klungelig pakt Passalenti de bal. Tomalczyk is nu in balbezit. Silvoso onderschept slim de pass. Silvoso schiet op doel. Pires Rodrigues werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lanerossi - Rain Street 1:1

43e minuut.
Acuña speelt de bal door. Florczyk is nu in balbezit. Silvoso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silvoso krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Osório passt de bal met de wreef. Lamotte speelt de bal door. Silvoso rent richting de bal. Silvoso draait met de bal, schiet en ... Pires Rodrigues werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - Rain Street 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanerossi 66%, Rain Street 34%.
Lanerossi - Rain Street 1:2

55e minuut.
Lasończyk geeft de bal voor. Florczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Florczyk de bal. Florczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lanerossi - Rain Street 2:2

56e minuut.
Florczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Lulla rent richting de bal. Silvoso begaat een overtreding. Silvoso krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Lamotte rent richting de bal. Lamotte passt de bal met de wreef. Câmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara schiet op doel. Pires Rodrigues probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - Rain Street 2:3

84e minuut.
Colleary passt de bal in één keer door. Lasończyk met een sublieme pass. Ghigliani is nu in balbezit. Florczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Florczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lasończyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Belkemiren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Acuña is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Acuña is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lanerossi - Rain Street 3:3

90e minuut.
Maciejak geeft een lange en hoge pass. Osório bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acuña. Acuña krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanerossi 61%, Rain Street 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lanerossi - Rain Street 3:3