Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bordomavi Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5117
Bordomavi SK GEPARD
son kale Tactiek 433
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
29.2 gemiddelde waardering 39.9
average Schieten very good
weak Passen adequate
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Đuričanin met een sublieme pass. Daar is Hergert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hergert probeert naar een medespeler te passen. Kuzu rent richting de bal. Kuzu haalt uit met een fantastische trap. Subeldía bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - GEPARD 0:1

5e minuut.
Đuričanin rent richting de bal. Đuričanin draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Soysal de bal. Kuzu rent richting de bal. Kuzu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Beldemir met een sublieme pass. Kuzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzu is nu in balbezit. Kuzu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hergert onderschept slim de pass. Hergert speelt de bal door. Tuozzi is nu in balbezit. Tuozzi haalt uit met een fantastische trap. Subeldía probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Terim heeft problemen om de bal te vangen. Terim speelt de bal door. Đuričanin rent richting de bal. Đuričanin haalt uit met een fantastische trap. Subeldía maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - GEPARD 0:2

10e minuut.
Soysal geeft de bal voor. Inworp. Terim met een snelle inworp. Đuričanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričanin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Đuričanin verovert de bal door een tackle van achteren. Đuričanin passt de bal in één keer door. Kuzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzu schiet op doel. Subeldía werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - GEPARD 0:3

22e minuut.
Tuozzi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Đuričanin de bal. Tuozzi rent richting de bal. Tuozzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - GEPARD 0:4

24e minuut.
Brigatti onderschept slim de pass. Đuričanin verovert de bal door een tackle van achteren. Đuričanin heeft problemen om de bal te vangen. Đuričanin haalt uit met een fantastische trap. Subeldía maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - GEPARD 0:5

26e minuut.
Kuzu heeft problemen om de bal te vangen. Kuzu geeft een lange en hoge pass. Tuozzi is nu in balbezit. Tuozzi schiet op doel. Subeldía werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - GEPARD 0:6

28e minuut.
Terim is nu in balbezit. Terim geeft een lange en hoge pass. Kuzu rent richting de bal. Kuzu draait met de bal, schiet en ... Subeldía werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Gümüşel met een snelle inworp. Đuričanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş probeert naar een medespeler te passen. Đuričanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - GEPARD 0:7

42e minuut.
Kuzu is nu in balbezit. Đuričanin is nu in balbezit. Kuzu is nu in balbezit. Đuričanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričanin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tuozzi rent richting de bal. Tuozzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuzu rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuzu is nu in balbezit. Kuzu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - GEPARD 0:8

43e minuut.
Altuğlu rent richting de bal. Tuozzi onderschept slim de pass. Ödemiş is nu in balbezit. Đuričanin onderschept slim de pass. Đuričanin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Emidi rent richting de bal. Tuozzi is nu in balbezit. Brigatti rent richting de bal. Tuozzi onderschept slim de pass. Tuozzi schiet op doel. Subeldía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. García Menéndez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bordomavi SK 82%, GEPARD 18%.
Bordomavi SK - GEPARD 0:8

47e minuut.
Beldemir rent richting de bal. Beldemir geeft de bal voor. Kuzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzu schiet op doel. Subeldía probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Alfafa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tuozzi de bal. Kuzu rent richting de bal. Đuričanin is nu in balbezit. Đuričanin schiet op doel. Subeldía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - GEPARD 0:9

52e minuut.
Daar is Soysal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzu onderschept slim de pass. Kuzu schiet op doel. Subeldía werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - GEPARD 0:10

53e minuut.
Alfafa passt de bal in één keer door. Đuričanin is nu in balbezit. Klungelig pakt Đuričanin de bal. Đuričanin draait met de bal, schiet en ... Subeldía maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - GEPARD 0:11

60e minuut.
Kuzu is nu in balbezit. Đuričanin is nu in balbezit. Tuozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuozzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - GEPARD 0:12

61e minuut.
Civan komt het veld opgelopen. Ötkün komt het veld opgelopen. Kervan komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Hergert is nu in balbezit. Hergert geeft een lange en hoge pass. Đuričanin probeert de bal met de borst te controleren. Tuozzi rent richting de bal. Tuozzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
García Menéndez rent richting de bal. Kervan begaat een overtreding. García Menéndez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soysal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Tlučhoř de bal. Alfafa is nu in balbezit. Tlučhoř verovert de bal door een tackle van achteren. Tlučhoř haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Đuričanin onderschept slim de pass. Đuričanin passt de bal zonder na te denken. Tuozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuozzi haalt uit met een fantastische trap. Subeldía maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - GEPARD 0:13

72e minuut.
Kuzu rent richting de bal. Đuričanin rent richting de bal. Kuzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričanin schiet op doel. Subeldía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Subeldía probeert naar een medespeler te passen. Ötkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötkün geeft een lange en hoge pass. Đuričanin is nu in balbezit. Đuričanin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Kuzu de bal onder controle te krijgen. Subeldía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Soysal geeft de bal voor. García Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötkün begaat een overtreding. Ötkün krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Hergert rent richting de bal. Hergert geeft een hoge lob. Đuričanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričanin schiet op doel. Subeldía probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - GEPARD 0:14

81e minuut.
García Menéndez speelt de bal door. Leañez rent richting de bal. Beldemir begaat een overtreding. Leañez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Leañez kan niet meer verder spelen. Altuğlu met een snel genomen vrije trap. Tlučhoř is nu in balbezit. Tlučhoř draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kervan speelt de bal door. Altuğlu speelt de bal door. Tlučhoř controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Beldemir neemt vlug de vrije trap. Đuričanin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Weinstein verovert de bal door een tackle van achteren. Đuričanin onderschept slim de pass. Kuzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzu schiet op doel. Subeldía maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - GEPARD 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bordomavi SK 66%, GEPARD 34%.
Bordomavi SK - GEPARD 0:15