Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 07Antalya Spor07 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3956
07Antalya Spor07 Hisar Spor
delidumrul Tactiek 433
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
34 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 34
formidable Schieten adequate
adequate Passen weak
good Verdedigen poor


5e minuut.
Bedrna probeert de bal aan de voet te houden. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol passt de bal zonder na te denken. Vukelić is nu in balbezit. Vukelić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Briscioli trapt de bal weg. Rasquilho kopt de bal weg. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - Hisar Spor 1:0

11e minuut.
Pacan met een harde bal richting middenveld. Vukelić kopt de bal weg. Misol is nu in balbezit. Misol haalt uit met een fantastische trap. Bosinceanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - Hisar Spor 2:0

15e minuut.
Cernat met de inworp. Bydłoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bydłoń geeft een lange en hoge pass. Misol krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Cadenazzo probeert naar een medespeler te passen. Misol rent richting de bal. Misol passt de bal met de wreef. Vukelić probeert de bal met de borst te controleren. Vukelić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ruige geeft een lange en hoge pass. Vukelić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bydłoń probeert naar een medespeler te passen. Misol is nu in balbezit. Misol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Misol is nu in balbezit. Misol probeert naar een medespeler te passen. Vukelić rent richting de bal. Vukelić schiet op doel. Bosinceanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - Hisar Spor 3:0

21e minuut.
Cadenazzo met de inworp. Bydłoń rent richting de bal. Bydłoń geeft de bal voor. Misol krijgt zijn hoofd ertegen. Bosinceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - Hisar Spor 4:0

23e minuut.
Hinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Perlaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Perlaza passt de bal in één keer door. Hinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Misol passt de bal zonder na te denken. Cadenazzo speelt de bal door. Vukelić is nu in balbezit. Vukelić schiet op doel. Volkan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bydłoń probeert naar een medespeler te passen. Misol rent richting de bal. Misol schiet op doel. Volkan probeert de bal aan de voet te houden. Bosinceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - Hisar Spor 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 07Antalya Spor07 32%, Hisar Spor 68%.
07Antalya Spor07 - Hisar Spor 5:0

47e minuut.
Hinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasquilho verovert de bal door een tackle van achteren. Rasquilho passt de bal in één keer door. Misol is nu in balbezit. Misol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Briscioli is nu in balbezit. Briscioli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cernat met de inworp. Bydłoń speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bydłoń passt de bal in één keer door. Cernat is nu in balbezit. Cernat passt de bal in één keer door. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol schiet op doel. Bosinceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Vukelić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Volkan de bal onder controle te krijgen. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol schiet op doel. Briscioli probeert de bal aan de voet te houden. Bosinceanu bokst de bal weg. Vukelić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Yatera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Misol de bal. Misol passt de bal zonder na te denken. Vukelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukelić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cernat probeert naar een medespeler te passen. Volkan is nu in balbezit. Misol onderschept slim de pass. Misol haalt uit met een fantastische trap. Vukelić probeert de bal aan de voet te houden. Bosinceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruige probeert de bal met de borst te controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cadenazzo neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Vukelić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukelić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - Hisar Spor 6:0

69e minuut.
Pacan verovert de bal door een tackle van achteren. Morffi rent richting de bal. Łachacz is nu in balbezit. Łachacz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bedrna probeert de bal met de borst te controleren. Cernat rent richting de bal. Cernat geeft de bal voor. Vukelić is nu in balbezit. Vukelić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - Hisar Spor 7:0

81e minuut.
Cadenazzo met de inworp. Bydłoń speelt de bal door. Vukelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukelić draait met de bal, schiet en ... Bosinceanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - Hisar Spor 8:0

82e minuut.
Inworp. Cadenazzo met een snelle inworp. Bydłoń rent richting de bal. Bydłoń geeft de bal voor. Misol springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rasquilho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereuţă begaat een overtreding. Rasquilho raakt geblesseerd tijdens het duel. Rasquilho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol haalt uit met een fantastische trap. Bosinceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Hinna rent richting de bal. Rasquilho onderschept slim de pass. Rasquilho passt de bal in één keer door. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Cernat passt de bal in één keer door. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol passt de bal met de wreef. Vukelić rent richting de bal. Vukelić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ardahan geeft een lange en hoge pass. Misol is nu in balbezit. Misol speelt de bal door. Vukelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukelić draait met de bal, schiet en ... Bosinceanu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 07Antalya Spor07 33%, Hisar Spor 67%.
07Antalya Spor07 - Hisar Spor 8:0