Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-07 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Nk Ruda Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Nk Ruda Footballmas
PDT 2 Tactiek 433 krilo
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.8 gemiddelde waardering 49.5
good Schieten excellent
average Passen very good
good Verdedigen solid


7e minuut.
Živalj met een sublieme pass. Klungelig pakt Giefert de bal. Giefert schiet op doel. Borzelli probeert de bal aan de voet te houden. Pivljanin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Ruda - Footballmas 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Zachara de bal. Bükszegi is nu in balbezit. Bükszegi geeft een lange en hoge pass. Živalj is nu in balbezit. Živalj haalt uit met een fantastische trap. Pivljanin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giefert is nu in balbezit. Giefert haalt uit met een fantastische trap. Pivljanin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Ruda - Footballmas 0:2

10e minuut.
Lausdei met een sublieme pass. Bükszegi probeert naar een medespeler te passen. Mürekkepçioğlu probeert naar een medespeler te passen. Giefert rent richting de bal. Giefert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Bükszegi passt de bal zonder na te denken. Daar is Gałeczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałeczka speelt de bal door. Giefert bereikt de bal nog maar net als eerste. Giefert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gałeczka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bükszegi rent richting de bal. Bükszegi passt de bal in één keer door. Giefert is nu in balbezit. Giefert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Ruda - Footballmas 0:3

24e minuut.
Mürekkepçioğlu met een snelle inworp. Gaberić rent richting de bal. Gaberić probeert naar een medespeler te passen. Giefert is nu in balbezit. Giefert schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Ruda - Footballmas 0:4

26e minuut.
Daar is Lausdei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lausdei geeft een lange en hoge pass. Giefert bereikt de bal nog maar net als eerste. Giefert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Ruda - Footballmas 0:5

36e minuut.
Vilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lausdei onderschept slim de pass. Stachowiak met een sublieme pass. Mulder rent richting de bal. Mulder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Miedziński verovert de bal door een tackle van achteren. Mürekkepçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mürekkepçioğlu passt de bal zonder na te denken. Giefert rent richting de bal. Giefert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałeczka onderschept slim de pass. Gałeczka passt de bal in één keer door. Giefert rent richting de bal. Giefert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Stachowiak probeert naar een medespeler te passen. Mulder bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotorowski. Kotorowski krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Lausdei trapt de bal weg van het doel. Daar is Szerszunowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bükszegi probeert naar een medespeler te passen. Giefert rent richting de bal. Giefert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Gałeczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałeczka speelt de bal door. Giefert heeft problemen om de bal te vangen. Giefert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Ruda - Footballmas 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Ruda 69%, Footballmas 31%.
Nk Ruda - Footballmas 0:6

48e minuut.
Scarpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mürekkepçioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Mürekkepçioğlu probeert naar een medespeler te passen. Živalj is nu in balbezit. Živalj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lausdei onderschept slim de pass. Gałeczka probeert naar een medespeler te passen. Mürekkepçioğlu met een sublieme pass. Živalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Živalj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Alvise is nu in balbezit. Alvise met een sublieme pass. Bükszegi heeft problemen om de bal te vangen. Giefert is nu in balbezit. Giefert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Zachara verovert de bal door een tackle van achteren. Gaberić verovert de bal door een tackle van achteren. Giefert is nu in balbezit. Giefert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Ruda - Footballmas 0:7

55e minuut.
Mulder rent richting de bal. Živalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mürekkepçioğlu probeert naar een medespeler te passen. Giefert bereikt de bal nog maar net als eerste. Giefert haalt uit met een fantastische trap. Pivljanin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Ruda - Footballmas 0:8

64e minuut.
Bükszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bükszegi passt de bal in één keer door. Zachara bereikt de bal nog maar net als eerste. Giefert onderschept slim de pass. Giefert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Ruda - Footballmas 0:9

74e minuut.
Kotorowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mürekkepçioğlu met een sublieme pass. Živalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Živalj schiet op doel. Pivljanin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bükszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bükszegi geeft de bal voor. Gałeczka probeert naar een medespeler te passen. Giefert rent richting de bal. Giefert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bükszegi is nu in balbezit. Bükszegi probeert naar een medespeler te passen. Živalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Živalj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Ruda - Footballmas 0:10

82e minuut.
Lausdei geeft een lange en hoge pass. Gaberić rent richting de bal. Stachowiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Stachowiak naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Ruda 70%, Footballmas 30%.
Nk Ruda - Footballmas 0:10