Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ie Moaje Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1592
Ie Moaje b-one
jos Tactiek 442nie
58% Balbezit 42%
86% Spel op eigen helft 14%
4 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 50.3
adequate Schieten outstanding
solid Passen good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Takmaz heeft problemen om de bal te vangen. Takmaz met een sublieme pass. Pitulea heeft problemen om de bal te vangen. Pitulea draait met de bal, schiet en ... Tveten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:1

3e minuut.
Daar is Robben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzhingozov onderschept slim de pass. Stănică is nu in balbezit. Stănică draait met de bal, schiet en ... Tveten werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pitulea rent richting de bal. Pitulea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:2

4e minuut.
Inworp. Apostolescu met een snelle inworp. Olszowy speelt de bal door. Stănică rent richting de bal. Stănică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:3

6e minuut.
Pitulea verovert de bal door een tackle van achteren. Pitulea probeert naar een medespeler te passen. Stănică rent richting de bal. Stănică haalt uit met een fantastische trap. Tveten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:4

7e minuut.
Olszowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszowy met een sublieme pass. Stănică is nu in balbezit. Stănică schiet op doel. Tveten werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Klungelig pakt Stănică de bal. Tveten bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz onderschept slim de pass. Stănică rent richting de bal. Stănică schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Färberböck kopt de bal weg. Takmaz heeft problemen om de bal te vangen. Takmaz met een sublieme pass. Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea haalt uit met een fantastische trap. Tveten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pitulea rent richting de bal. Pitulea draait met de bal, schiet en ... Tveten maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:5

16e minuut.
Kervyn de Lettenhove geeft een lange en hoge pass. Apostolescu speelt de bal door. Daar is Stănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:6

18e minuut.
Färberböck probeert naar een medespeler te passen. Stănică heeft problemen om de bal te vangen. Stănică met een sublieme pass. Takmaz rent richting de bal. Takmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:7

19e minuut.
Praça verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolescu probeert naar een medespeler te passen. Takmaz rent richting de bal. Takmaz haalt uit met een fantastische trap. Tveten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:8

20e minuut.
Pitulea met een snelle inworp. Apostolescu probeert naar een medespeler te passen. Takmaz rent richting de bal. Takmaz draait met de bal, schiet en ... Tveten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:9

21e minuut.
Šlitr is nu in balbezit. Šlitr geeft een lange en hoge pass. Färberböck met een sublieme pass. Stănică is nu in balbezit. Stănică schiet op doel. Tveten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:10

28e minuut.
Praça schiet op doel. Na een snelle pass probeert Petre de bal onder controle te krijgen. Apostolescu probeert naar een medespeler te passen. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Robben met een sublieme pass. Kubinyi is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Apostolescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Takmaz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pitulea is nu in balbezit. Pitulea draait met de bal, schiet en ... Tveten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:11

32e minuut.
Šlitr is nu in balbezit. Apostolescu onderschept slim de pass. Apostolescu speelt de bal door. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică schiet op doel. Tveten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pitulea rent richting de bal. Pitulea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:12

35e minuut.
Pothuizen is nu in balbezit. Pothuizen passt de bal met de wreef. Pitulea rent richting de bal. Pitulea haalt uit met een fantastische trap. Tveten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:13

37e minuut.
Petre probeert naar een medespeler te passen. Stănică rent richting de bal. Takmaz rent richting de bal. Takmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:14

39e minuut.
Kervyn de Lettenhove geeft een hoge lob. Apostolescu speelt de bal door. Olszowy probeert naar een medespeler te passen. Takmaz rent richting de bal. Takmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:15

41e minuut.
Takmaz passt de bal in één keer door. Dzhingozov verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Stănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănică haalt uit met een fantastische trap. Tveten probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Praça kopt de bal weg. Šlitr bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea onderschept slim de pass. Pitulea speelt de bal door. Apostolescu probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pitulea rent richting de bal. Pitulea passt de bal in één keer door. Olszowy is nu in balbezit. Pitulea is nu in balbezit. Pitulea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:16

44e minuut.
Apostolescu met de inworp. Olszowy probeert de bal met de borst te controleren. Olszowy speelt de bal door. Stănică is nu in balbezit. Stănică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 88%, b-one 12%.
Ie Moaje - b-one 0:17

46e minuut.
Pothuizen is nu in balbezit. Pothuizen passt de bal zonder na te denken. Färberböck speelt de bal door. Stănică rent richting de bal. Stănică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:18

48e minuut.
Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu onderschept slim de pass. Apostolescu speelt de bal door. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică schiet op doel. De bal raakt de paal. Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:19

50e minuut.
Cepurnîi rent richting de bal. Apostolescu onderschept slim de pass. Apostolescu probeert naar een medespeler te passen. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Stănică heeft problemen om de bal te vangen. Stănică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:20

52e minuut.
Apostolescu probeert naar een medespeler te passen. Färberböck met een sublieme pass. Stănică met een sublieme pass. Olszowy is nu in balbezit. Olszowy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Takmaz probeert de bal aan de voet te houden. Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:21

54e minuut.
Pitulea speelt de bal door. Stănică is nu in balbezit. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz haalt uit met een fantastische trap. Tveten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:22

56e minuut.
Färberböck probeert naar een medespeler te passen. Takmaz met een sublieme pass. Stănică is nu in balbezit. Stănică draait met de bal, schiet en ... Tveten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:23

57e minuut.
Daar is Kubinyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitulea is nu in balbezit. Dobrotă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pitulea moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pitulea kan niet meer verder spelen. Clymans komt het veld opgelopen. Apostolescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Färberböck speelt de bal door. Stănică met een sublieme pass. Olszowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszowy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Comeyne trapt de bal weg. Färberböck kopt de bal weg. Stănică rent richting de bal. Stănică draait met de bal, schiet en ... Tveten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:24

63e minuut.
Takmaz heeft problemen om de bal te vangen. Takmaz passt de bal zonder na te denken. Pothuizen probeert naar een medespeler te passen. Färberböck heeft problemen om de bal te vangen. Färberböck passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz schiet op doel. Tveten bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:25

66e minuut.
Comeyne trapt de bal weg. Färberböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Färberböck speelt de bal door. Stănică heeft problemen om de bal te vangen. Stănică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu speelt de bal door. Klungelig pakt Stănică de bal. Stănică schiet op doel. Tveten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:26

68e minuut.
Apostolescu probeert naar een medespeler te passen. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:27

70e minuut.
Dzhingozov rent richting de bal. Dzhingozov geeft de bal voor. Apostolescu kopt de bal weg. Takmaz rent richting de bal. Takmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:28

72e minuut.
Apostolescu speelt de bal door. Färberböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Färberböck passt de bal met de wreef. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:29

73e minuut.
Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu passt de bal in één keer door. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Apostolescu met de inworp. Olszowy speelt de bal door. Stănică heeft problemen om de bal te vangen. Stănică schiet op doel. Tveten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - b-one 0:30

87e minuut.
Takmaz kopt de bal weg. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Supriono is nu in balbezit. Stănică verovert de bal door een tackle van achteren. Stănică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 83%, b-one 17%.
Ie Moaje - b-one 0:30