Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:47
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: VincentVan.org Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3405
VincentVan.org LKS Victoria Cisek
nova5 Tactiek best
57% Balbezit 43%
15% Spel op eigen helft 85%
33 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 38.5
very good Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen average


7e minuut.
Rhode passt de bal zonder na te denken. Daar is Balcerzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cunha is nu in balbezit. Balcerzak onderschept slim de pass. Balcerzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - LKS Victoria Cisek 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Kaktus de bal. Pachelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachelski met een sublieme pass. Zych is nu in balbezit. Zych draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kaktus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus passt de bal met de wreef. Rhode speelt de bal door. Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - LKS Victoria Cisek 2:0

23e minuut.
Dymion kopt de bal weg. Bieńkowski heeft problemen om de bal te vangen. Zych bereikt de bal nog maar net als eerste. Zych schiet op doel. Dymion probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - LKS Victoria Cisek 3:0

27e minuut.
Ratyński geeft een hoge lob. Inworp. Pachelski met een snelle inworp. Zych is nu in balbezit. Zych schiet op doel. Gawron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Baszkowski geeft een lange en hoge pass. Balcerzak kopt de bal weg. Dymion probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zych bereikt de bal nog maar net als eerste. Zych haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Van Hese passt de bal zonder na te denken. Zych is nu in balbezit. Kaktus speelt de bal door. Balcerzak is nu in balbezit. Balcerzak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pachelski met een snelle inworp. Zych is nu in balbezit. Zych schiet op doel. Gawron probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Barral Torres passt de bal met de wreef. Rhode rent richting de bal. Rhode geeft een lange en hoge pass. Zych is nu in balbezit. Zych draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ratyński passt de bal zonder na te denken. Strzyżowski heeft problemen om de bal te vangen. Balcerzak is nu in balbezit. Balcerzak schiet op doel. Gawron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - LKS Victoria Cisek 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VincentVan.org 16%, LKS Victoria Cisek 84%.
VincentVan.org - LKS Victoria Cisek 4:0

48e minuut.
Kaktus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachelski heeft problemen om de bal te vangen. Pachelski passt de bal in één keer door. Zych rent richting de bal. Zych schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha onderschept slim de pass. Zych verovert de bal door een tackle van achteren. Zych haalt uit met een fantastische trap. Gawron probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gawron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Baszkowski speelt de bal door. Rhode is nu in balbezit. Rhode geeft de bal voor. Zych bereikt de bal nog maar net als eerste. Zych haalt uit met een fantastische trap. Gawron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Pachelski met een snelle inworp. Kaktus met een sublieme pass. Zych bereikt de bal nog maar net als eerste. Zych haalt uit met een fantastische trap. Gawron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - LKS Victoria Cisek 5:0

61e minuut.
Pachelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachelski geeft een hoge lob. Strzyżowski heeft problemen om de bal te vangen. Zych bereikt de bal nog maar net als eerste. Zych draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pachelski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dymion. Pachelski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pachelski met een snel genomen vrije trap. Zych maakt een snoekduik en kopt de bal. Gawron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Gawron met een harde bal richting middenveld. Van Hese kopt de bal weg. Ratyński heeft problemen om de bal te vangen. Balcerzak onderschept slim de pass. Balcerzak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rhode bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhode met een sublieme pass. Zych bereikt de bal nog maar net als eerste. Zych draait met de bal, schiet en ... Pakul probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Pachelski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zych de bal. Bieńkowski begaat een overtreding. Zych is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pachelski wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Bieńkowski probeert naar een medespeler te passen. Van Hese is nu in balbezit. Van Hese geeft de bal voor. Zych bereikt de bal nog maar net als eerste. Zych schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Gawron probeert naar een medespeler te passen. Przybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Barral Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Barral Torres geeft een hoge lob. Zych maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Kaktus geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cunha de bal onder controle te krijgen. Zych is nu in balbezit. Zych schiet op doel. Gawron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - LKS Victoria Cisek 6:0

88e minuut.
Barral Torres raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ağabəyli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VincentVan.org 14%, LKS Victoria Cisek 86%.
VincentVan.org - LKS Victoria Cisek 6:0