Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KoKa Wo29 FC Blau-Weiß Rostock
def4-d12-12 Tactiek 4-3-3 rechts
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
3 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 55.4
adequate Schieten excellent
average Passen solid
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani onderschept slim de pass. Chirmuş begaat een overtreding. Chirmuş krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz passt de bal in één keer door. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mattos passt de bal in één keer door. Olszowski is nu in balbezit. Olszowski passt de bal met de wreef. Fransen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fransen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zigliani rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mattos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Zigliani de bal. Zigliani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Butlewski trapt de bal weg. Zwartkruis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Şam de bal onder controle te krijgen. Rosada rent richting de bal. Rosada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mattos speelt de bal door. Zigliani met een sublieme pass. Daar is Telge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fransen rent richting de bal. Fransen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Zigliani passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fransen de bal. Telge is nu in balbezit. Fransen onderschept slim de pass. Fransen schiet op doel. Butlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matzen is nu in balbezit. Fransen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fransen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Chirmuş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ubis Carandi de bal. Fransen is nu in balbezit. Fransen draait met de bal, schiet en ... Butlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - FC Blau-Weiß Rostock 0:1

22e minuut.
Mattos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zigliani de bal onder controle te krijgen. Telge is nu in balbezit. Zigliani verovert de bal door een tackle van achteren. Zigliani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mattos is nu in balbezit. Mattos probeert naar een medespeler te passen. Zigliani met een sublieme pass. Fransen rent richting de bal. Fransen schiet op doel. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Mattos geeft een hoge lob. Demiray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fransen kopt de bal weg. Zigliani rent richting de bal. Zigliani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Deioannon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani haalt uit met een fantastische trap. Butlewski bokst de bal weg.

31e minuut.
Fransen met een sublieme pass. Daar is Zigliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fransen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani rent richting de bal. Zigliani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Telge kopt de bal weg. Mattos rent richting de bal. Mattos geeft een lange en hoge pass. Olszowski is nu in balbezit. Olszowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Chirmuş rent richting de bal. Chirmuş passt de bal met de wreef. Zwartkruis rent richting de bal. Zwartkruis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Menu de bal onder controle te krijgen. Leal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC KoKa Wo29 - FC Blau-Weiß Rostock 1:1

41e minuut.
Hinz speelt de bal door. Fransen is nu in balbezit. Fransen passt de bal zonder na te denken. Zigliani heeft problemen om de bal te vangen. Zigliani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chirmuş kopt de bal weg. Mißbach rent richting de bal. Mißbach passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fransen de bal. Fransen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - FC Blau-Weiß Rostock 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KoKa Wo29 76%, FC Blau-Weiß Rostock 24%.
FC KoKa Wo29 - FC Blau-Weiß Rostock 1:2

50e minuut.
Olszowski kopt de bal weg. Fransen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fransen geeft een lange en hoge pass. Zigliani rent richting de bal. Zigliani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ubis Carandi heeft problemen om de bal te vangen. Fransen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fransen geeft de bal voor. Zigliani is nu in balbezit. Zigliani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Mattos met een snelle inworp. Zigliani is nu in balbezit. Zigliani passt de bal zonder na te denken. Fransen rent richting de bal. Fransen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Olszowski geeft een lange en hoge pass. Demiray heeft problemen om de bal te vangen. Zigliani is nu in balbezit. Zigliani geeft een hoge lob. Fransen springt en kopt de bal. Butlewski bokst de bal weg.

56e minuut.
Deioannon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Svardal de bal. Svardal met een sublieme pass. Fransen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fransen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - FC Blau-Weiß Rostock 1:3

68e minuut.
Rozhkov heeft problemen om de bal te vangen. Hinz is nu in balbezit. Hinz passt de bal met de wreef. Fransen rent richting de bal. Fransen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Menu rent richting de bal. Cieślarczyk onderschept slim de pass. Hinz speelt de bal door. Olszowski rent richting de bal. Olszowski geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Rosada heeft problemen om de bal te vangen. Svardal verovert de bal door een tackle van achteren. Svardal speelt de bal door. Zigliani is nu in balbezit. Zigliani haalt uit met een fantastische trap. Butlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - FC Blau-Weiß Rostock 1:4

79e minuut.
Olszowski kopt de bal weg. Fransen rent richting de bal. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - FC Blau-Weiß Rostock 1:5

80e minuut.
Zwartkruis speelt de bal door. Rosada heeft problemen om de bal te vangen. Zigliani rent richting de bal. Zigliani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hinz met de inworp. Olszowski rent richting de bal. Olszowski geeft een hoge lob. Zigliani krijgt zijn hoofd ertegen. Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - FC Blau-Weiß Rostock 1:6

85e minuut.
Ubis Carandi rent richting de bal. Fransen onderschept slim de pass. Fransen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zigliani de bal. Zigliani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Olszowski is nu in balbezit. Olszowski geeft een hoge lob. Zigliani is nu in balbezit. Zigliani draait met de bal, schiet en ... Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KoKa Wo29 - FC Blau-Weiß Rostock 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KoKa Wo29 86%, FC Blau-Weiß Rostock 14%.
FC KoKa Wo29 - FC Blau-Weiß Rostock 1:7