Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-12 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Bordomavi Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Bordomavi SK Phoenix United
BMSK Tactiek CF Q
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
51.2 gemiddelde waardering 59
good Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


11e minuut.
Ibáñez met de inworp. Vliegher rent richting de bal. Vliegher probeert naar een medespeler te passen. Tkacz geeft een lange en hoge pass. Humer springt en kopt de bal. Burgos bokst de bal weg.

23e minuut.
Almenara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brigatti komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Ibáñez probeert naar een medespeler te passen. Tkacz is nu in balbezit. Tkacz passt de bal met de wreef. Humer is nu in balbezit. Humer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Tkacz passt de bal in één keer door. Vliegher rent richting de bal. Vliegher geeft een lange en hoge pass. Humer is nu in balbezit. Humer draait met de bal, schiet en ... Burgos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bordomavi SK 71%, Phoenix United 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bordomavi SK - Phoenix United 0:0

62e minuut.
Vliegher passt de bal in één keer door. Tkacz rent richting de bal. Tkacz passt de bal met de wreef. Humer rent richting de bal. Humer schiet op doel. Burgos bokst de bal weg.

78e minuut.
Ibáñez met een sublieme pass. Humer is nu in balbezit. Humer passt de bal met de wreef. Değirmendere bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmendere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ibáñez passt de bal met de wreef. Humer bereikt de bal nog maar net als eerste. Humer passt de bal zonder na te denken. Değirmendere rent richting de bal. Değirmendere draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Ibáñez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Değirmendere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Değirmendere passt de bal in één keer door. Humer bereikt de bal nog maar net als eerste. Humer schiet op doel. Burgos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bordomavi SK 65%, Phoenix United 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bordomavi SK - Phoenix United 0:0