Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Spicul Salcud Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8568
Spicul Salcud V
1.01.1.22 Tactiek 3
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
43.3 gemiddelde waardering 53.8
adequate Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Hahn is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hahn neemt de hoekschop. Sammler kan de bal niet met de borst controleren. Sammler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Platania geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arsenie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolha rent richting de bal. Dolha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ghiţescu onderschept slim de pass. Ghiţescu speelt de bal door. Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammler verovert de bal door een tackle van achteren. Sammler draait met de bal, schiet en ... Spiridon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Ivanušec passt de bal zonder na te denken. Hankiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Hankiss met een sublieme pass. Sammler is nu in balbezit. Sammler haalt uit met een fantastische trap. Spiridon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Predoiu geeft de bal voor. Liga kopt de bal weg. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. Dobrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - V 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 36%, V 64%.
Spicul Salcud - V 0:1

46e minuut.
Herghelegiu kopt de bal weg. Ghiţescu heeft problemen om de bal te vangen. Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga haalt uit met een fantastische trap. Dobrea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - V 0:2

48e minuut.
Dolha passt de bal met de wreef. Bocaş rent richting de bal. Bocaş geeft de bal voor. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan draait met de bal, schiet en ... Dobrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Shradhdha rent richting de bal. Met opzet legt Predoiu zijn tegenspeler op de grond. Shradhdha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chacón met een snel genomen vrije trap. Ivanušec springt en kopt de bal. Spiridon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - V 1:2

65e minuut.
Şoneriu verovert de bal door een tackle van achteren. Şoneriu geeft een hoge lob. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - V 1:3

67e minuut.
Shradhdha rent richting de bal. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncea is nu in balbezit. Herghelegiu verovert de bal door een tackle van achteren. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Platania speelt de bal door. Hankiss is nu in balbezit. Dolha verovert de bal door een tackle van achteren. Dolha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - V 1:4

77e minuut.
Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu met een sublieme pass. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... Dobrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - V 1:5

82e minuut.
Blejan kopt de bal weg. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu passt de bal in één keer door. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan draait met de bal, schiet en ... Paal!

87e minuut.
Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu geeft een hoge lob. Alvarez probeert naar een medespeler te passen. Liga rent richting de bal. Liga draait met de bal, schiet en ... Dobrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - V 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 52%, V 48%.
Spicul Salcud - V 1:6