Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-14 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ANTI-DEPORTIVO F.C. Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3096
ANTI-DEPORTIVO F.C. Team Krynica
Primera Tactiek taktyka1
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 59.9
excellent Schieten excellent
good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Biaram passt de bal zonder na te denken. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk passt de bal zonder na te denken. Marot is nu in balbezit. Marot geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Minh Khôi met een sublieme pass. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulov begaat een overtreding. Pilarczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cabrera wilt de vrije trap nemen. Montava bokst de bal weg. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. Montava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Brończyk is nu in balbezit. Brończyk passt de bal met de wreef. Rüstəmli is nu in balbezit. Rüstəmli haalt uit met een fantastische trap. Kumarins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Team Krynica 1:0

27e minuut.
Marot met een snelle inworp. Cabrera is nu in balbezit. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann geeft de bal voor. Liaño geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Marot met de inworp. Hoffmann met een sublieme pass. Rüstəmli heeft problemen om de bal te vangen. Marot geeft een lange en hoge pass. Pilarczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Team Krynica 1:1

42e minuut.
Luzuriaga heeft problemen om de bal te vangen. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann passt de bal met de wreef. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kościulek verovert de bal door een tackle van achteren. Marot is nu in balbezit. Marot met een sublieme pass. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTI-DEPORTIVO F.C. 59%, Team Krynica 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Team Krynica 1:1

46e minuut.
Vogado probeert naar een medespeler te passen. Keseroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseroğlu geeft de bal voor. Brończyk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Team Krynica 2:1

63e minuut.
Ruzak geeft een hoge lob. Inworp. Marot met de inworp. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Córdoba rent richting de bal. Rüstəmli verovert de bal door een tackle van achteren. Rüstəmli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Rafael onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Biaram geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Marot geeft de bal voor. Rafael kopt de bal weg. Abdulov heeft problemen om de bal te vangen. Marot geeft een lange en hoge pass. Pilarczyk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Luzuriaga de bal. Kościulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzuriaga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Luzuriaga krijgt een gele kaart. Kościulek raakt geblesseerd tijdens het duel. Abdulov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brończyk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseroğlu onderschept slim de pass. Keseroğlu speelt de bal door. Brończyk is nu in balbezit. Brończyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Team Krynica 3:1

81e minuut.
Rodríguez Córdoba geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kościulek met de inworp. Rüstəmli is nu in balbezit. Rüstəmli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Broeckx met de inworp. Zanaboni is nu in balbezit. Zanaboni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rüstəmli de bal. Rüstəmli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Biaram rent richting de bal. Biaram probeert naar een medespeler te passen. Rafael bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera geeft de bal voor. Paal! Montava bokst de bal weg. Abdulov heeft problemen om de bal te vangen. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Team Krynica 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTI-DEPORTIVO F.C. 47%, Team Krynica 53%.
ANTI-DEPORTIVO F.C. - Team Krynica 3:2