Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Heathfield Town Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 817
Heathfield Town FC Moroos
442 Tactiek v1
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 54
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 50.8
poor Schieten excellent
hopeless Passen very good
average Verdedigen solid


2e minuut.
Raig kopt de bal weg. Bailey rent richting de bal. Henderson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bailey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Flocea neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Flocea met een sublieme pass. Işıklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Işıklar passt de bal in één keer door. Bailey is nu in balbezit. Bailey draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heathfield Town - FC Moroos 0:1

9e minuut.
Scotto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bailey is nu in balbezit. Bailey speelt de bal door. Raig rent richting de bal. Raig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heathfield Town - FC Moroos 0:2

12e minuut.
Wright onderschept slim de pass. Scotto is nu in balbezit. Scotto geeft een hoge lob. Raig krijgt zijn hoofd ertegen. Beckham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heathfield Town - FC Moroos 0:3

13e minuut.
Matkevich geeft een lange en hoge pass. Işıklar is nu in balbezit. Işıklar speelt de bal door. Raig heeft problemen om de bal te vangen. Raig schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bailey is nu in balbezit. Bailey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Hulme kopt de bal weg. Işıklar rent richting de bal. Işıklar passt de bal zonder na te denken. Raig bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Doeltrap. Beckham trapt de bal weg van het doel. Scotto kopt de bal weg. Klungelig pakt Bailey de bal. Bailey schiet op doel. Beckham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Raig kopt de bal weg. Bailey heeft problemen om de bal te vangen. Bailey passt de bal in één keer door. Raig bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig haalt uit met een fantastische trap. Beckham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Beckham trapt de bal weg. Bailey rent richting de bal. Bailey met een sublieme pass. Raig rent richting de bal. Raig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dołęga controleert de bal met de borst. Dołęga met een sublieme pass. Raig rent richting de bal. Raig draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kilman de bal onder controle te krijgen. Beckham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Işıklar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Işıklar krijgt zijn hoofd ertegen. Scotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heathfield Town - FC Moroos 0:4

35e minuut.
Daar is Wright, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scotto met een sublieme pass. Bailey speelt de bal door. Raig rent richting de bal. Raig schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Kilman verovert de bal door een tackle van achteren. Işıklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Işıklar speelt de bal door. Raig rent richting de bal. Raig haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Işıklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Birch begaat een overtreding. Işıklar raakt geblesseerd tijdens het duel. Birch met een sublieme pass. Flocea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Raig is nu in balbezit. Raig haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heathfield Town 87%, FC Moroos 13%.
Heathfield Town - FC Moroos 0:4

46e minuut.
Bailey probeert naar een medespeler te passen. Raig heeft problemen om de bal te vangen. Raig met een sublieme pass. Daar is Bailey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bailey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heathfield Town - FC Moroos 0:5

47e minuut.
Clarke passt de bal zonder na te denken. Raig rent richting de bal. Raig passt de bal met de wreef. Bailey is nu in balbezit. Bailey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heathfield Town - FC Moroos 0:6

51e minuut.
Işıklar onderschept slim de pass. Işıklar passt de bal met de wreef. Bailey rent richting de bal. Bailey draait met de bal, schiet en ... Beckham probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Dołęga geeft een lange en hoge pass. Raig rent richting de bal. Raig haalt uit met een fantastische trap. Beckham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Flocea passt de bal in één keer door. Raig is nu in balbezit. Bailey rent richting de bal. Bailey draait met de bal, schiet en ... Wright probeert de bal aan de voet te houden. Beckham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Raig is nu in balbezit. Raig schiet op doel. Beckham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heathfield Town - FC Moroos 0:7

54e minuut.
Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig rent richting de bal. Henderson verovert de bal door een tackle van achteren. Raig bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heathfield Town - FC Moroos 0:8

56e minuut.
Bailey is nu in balbezit. Işıklar rent richting de bal. Işıklar passt de bal zonder na te denken. Raig bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Flocea geeft de bal voor. Daar is Raig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilman rent richting de bal. Raig verovert de bal door een tackle van achteren. Raig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Beckham met een harde bal richting middenveld. Dołęga kopt de bal weg. Bailey rent richting de bal. Raig bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heathfield Town - FC Moroos 0:9

66e minuut.
Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Işıklar onderschept slim de pass. Işıklar speelt de bal door. Raig bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig draait met de bal, schiet en ... Beckham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Flocea kopt de bal weg. Raig probeert de bal met de borst te controleren. Birch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raig raakt geblesseerd tijdens het duel. Bailey neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Heathfield Town - FC Moroos 0:10

68e minuut.
Hughеs passt de bal zonder na te denken. Flocea speelt de bal door. Bailey heeft problemen om de bal te vangen. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heathfield Town - FC Moroos 0:11

70e minuut.
Inworp. Kadastu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Işıklar kopt de bal weg. Daar is Kadastu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henderson is nu in balbezit. Kadastu verovert de bal door een tackle van achteren. Kadastu schiet op doel. Beckham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beckham speelt de bal door. Flocea met een sublieme pass. Bailey is nu in balbezit. Bailey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Henderson rent richting de bal. Henderson speelt de bal door. Scotto speelt de bal door. Kadastu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadastu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Wright geeft een hoge lob. Flocea is nu in balbezit. Flocea passt de bal zonder na te denken. Kadastu is nu in balbezit. Kadastu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Beckham met een harde bal richting middenveld. Işıklar kopt de bal weg. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Işıklar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Işıklar speelt de bal door. Kadastu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey rent richting de bal. Bailey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heathfield Town - FC Moroos 0:12

82e minuut.
Henderson geeft een lange en hoge pass. Scotto heeft problemen om de bal te vangen. Scotto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bailey de bal. Bailey draait met de bal, schiet en ... Beckham bokst de bal weg.

84e minuut.
Işıklar passt de bal in één keer door. Bailey rent richting de bal. Bailey passt de bal in één keer door. Kadastu rent richting de bal. Kadastu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Işıklar passt de bal zonder na te denken. Dołęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dołęga met een sublieme pass. Kadastu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadastu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Işıklar probeert naar een medespeler te passen. Scotto met een sublieme pass. Kadastu controleert de bal met de borst. Kadastu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wright de bal onder controle te krijgen. Beckham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heathfield Town - FC Moroos 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heathfield Town 84%, FC Moroos 16%.
Heathfield Town - FC Moroos 0:13