Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BKS Arena Gdańsk
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6303
KS Przymorze Wielkie POLSKA HUSARIA
grom 532a Tactiek polo
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
24.6 gemiddelde waardering 46.4
poor Schieten solid
adequate Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas geeft een lange en hoge pass. Ćirović is nu in balbezit. Ćirović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:1

8e minuut.
Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech probeert naar een medespeler te passen. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:2

11e minuut.
Kölemen is nu in balbezit. Ćirović verovert de bal door een tackle van achteren. Ćirović passt de bal in één keer door. Młot rent richting de bal. Młot schiet op doel. Meczecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ćirović kopt de bal weg. Bidas kan de bal niet met de borst controleren. Bidas met een sublieme pass. Ćirović is nu in balbezit. Ćirović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cojemiachin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Młot. Cojemiachin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pocierznicki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kwietniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwietniak met een sublieme pass. Dembek rent richting de bal. Dembek draait met de bal, schiet en ... Rempała bokst de bal weg.

20e minuut.
Ostrowski geeft de bal voor. Kwietniak rent richting de bal. Kwietniak probeert naar een medespeler te passen. Dembek rent richting de bal. Dembek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rempała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rempała speelt de bal door. Bidas kopt de bal weg. Ćirović is nu in balbezit. Ćirović draait met de bal, schiet en ... Meczecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:3

25e minuut.
Bidas met een sublieme pass. Ćirović is nu in balbezit. Ćirović geeft een lange en hoge pass. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot schiet op doel. De bal raakt de paal. Młot geeft een hoge lob. Bidas rent richting de bal. Bidas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Lech met een sublieme pass. Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović probeert naar een medespeler te passen. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:4

30e minuut.
Carambol rent richting de bal. Gałuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszko speelt de bal door. Daar is Bidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:5

32e minuut.
Suchan geeft de bal voor. Krygier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kopertowski kopt de bal weg. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot schiet op doel. Meczecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Bidas onderschept slim de pass. Bidas passt de bal in één keer door. Ćirović rent richting de bal. Ćirović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:6

36e minuut.
Kitowski passt de bal in één keer door. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Młot de bal. Młot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:7

40e minuut.
Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas geeft de bal voor. Klungelig pakt Młot de bal. Ćirović is nu in balbezit. Ćirović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kwietniak kopt de bal weg. Lew bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembek onderschept slim de pass. Dembek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Przymorze Wielkie 65%, POLSKA HUSARIA 35%.
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 1:7

48e minuut.
Bidas is nu in balbezit. Bidas geeft een hoge lob. Młot kopt de bal weg. Lech heeft problemen om de bal te vangen. Lech geeft een lange en hoge pass. Meczecki bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Suchan passt de bal in één keer door. Młot heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cojemiachin. Cojemiachin krijgt een gele kaart.

55e minuut.
McDowell rent richting de bal. McDowell passt de bal met de wreef. Daar is Dembek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dembek draait met de bal, schiet en ... Rempała maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 2:7

62e minuut.
Serwach geeft een hoge lob. Kwietniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lew bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembek verovert de bal door een tackle van achteren. Dembek schiet op doel. Rempała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Dembek heeft problemen om de bal te vangen. Dembek passt de bal met de wreef. McDowell rent richting de bal. McDowell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 3:7

70e minuut.
Ostrowski is nu in balbezit. Kopertowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopertowski met een sublieme pass. Bidas is nu in balbezit. Bidas passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 3:8

73e minuut.
Ćirović is nu in balbezit. Pocierznicki verovert de bal door een tackle van achteren. Pocierznicki geeft de bal voor. Gałuszko heeft problemen om de bal te vangen. Gałuszko geeft een hoge lob. Meczecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Kitowski onderschept slim de pass. Kitowski probeert naar een medespeler te passen. Schönebeck is nu in balbezit. Młot onderschept slim de pass. Młot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Gałuszko passt de bal met de wreef. Lech rent richting de bal. Lech passt de bal met de wreef. Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko geeft een lange en hoge pass. Meczecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Suchan verovert de bal door een tackle van achteren. Suchan met een sublieme pass. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas geeft een hoge lob. Młot krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lech geeft de bal voor. Bidas kopt de bal weg. Młot rent richting de bal. Młot schiet op doel. Meczecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 3:9

84e minuut.
Ostrowski is nu in balbezit. Ćirović verovert de bal door een tackle van achteren. Ćirović speelt de bal door. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Krygier passt de bal in één keer door. Carambol probeert naar een medespeler te passen. Ćirović rent richting de bal. Ćirović haalt uit met een fantastische trap. Meczecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 3:10

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krygier met de inworp. Carambol geeft de bal voor. Daar is Kwietniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwietniak draait met de bal, schiet en ... Rempała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Przymorze Wielkie 59%, POLSKA HUSARIA 41%.
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 3:10