Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.T.S. Wisła Kraków F.C. Kolonia
G.T.S Tiki-Taka Tactiek Towarzyskie
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 34
adequate Schieten poor
solid Passen adequate
good Verdedigen weak


5e minuut.
Salik rent richting de bal. De la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Salik is nu in balbezit. Salik draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - F.C. Kolonia 1:0

21e minuut.
Zjajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zjajić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pintilei de bal. Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciszewski schiet op doel. Rodríguez Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Zjajić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udi rent richting de bal. Dejko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Udi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

30e minuut.
Kuběna geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meleandra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Dejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejko geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pintilei passt de bal met de wreef. De la Rosa rent richting de bal. Udi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Udi krijgt een gele kaart. De la Rosa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De la Rosa kan niet meer verder spelen. Estay komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 44%, F.C. Kolonia 56%.
G.T.S. Wisła Kraków - F.C. Kolonia 1:0

46e minuut.
Milovanov komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kljajević komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Sütő geeft een hoge lob. Barclay heeft problemen om de bal te vangen. Zjajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zjajić draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - F.C. Kolonia 2:0

73e minuut.
Estay speelt de bal door. Banguero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sütő. Sütő krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Arciszewski passt de bal zonder na te denken. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki met een sublieme pass. Salik rent richting de bal. Salik draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Pintilei geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zjajić met de inworp. Kljajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 50%, F.C. Kolonia 50%.
G.T.S. Wisła Kraków - F.C. Kolonia 2:0