Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:14
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mititítí TE Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8141
Mititítí TE FC Steel City Miskolc
Rock Tactiek kevert2
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 47.5
weak Schieten excellent
average Passen solid
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozák verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Soós zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Soós moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Soós schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

2e minuut.
Kozák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ebrard met een snel genomen vrije trap. Kozák rent richting de bal. Maczó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kozák raakt geblesseerd tijdens het duel. Kozák legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Melis bokst de bal weg.

6e minuut.
Delanoy met de inworp. Muskietorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskietorz passt de bal zonder na te denken. Chalimavičius is nu in balbezit. Chalimavičius schiet op doel. Melis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - FC Steel City Miskolc 0:1

10e minuut.
Muskietorz passt de bal met de wreef. Ebrard is nu in balbezit. Ebrard passt de bal in één keer door. Kozák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozák haalt uit met een fantastische trap. Melis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kozák heeft problemen om de bal te vangen. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalimavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Kozák is nu in balbezit. Kozák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - FC Steel City Miskolc 0:2

27e minuut.
Muskietorz onderschept slim de pass. Muskietorz geeft de bal voor. Kozák is nu in balbezit. Kozák schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Melis speelt de bal door. Ebrard kopt de bal weg. Daar is Komora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalimavičius rent richting de bal. Chalimavičius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - FC Steel City Miskolc 0:3

38e minuut.
Bodó speelt de bal door. Feldmann probeert naar een medespeler te passen. Kozák rent richting de bal. Kozák haalt uit met een fantastische trap. Melis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - FC Steel City Miskolc 0:4

42e minuut.
Feldmann is nu in balbezit. Feldmann passt de bal zonder na te denken. Muskietorz met een sublieme pass. Chalimavičius rent richting de bal. Chalimavičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 70%, FC Steel City Miskolc 30%.
Mititítí TE - FC Steel City Miskolc 0:4

51e minuut.
Ebrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Maczó is nu in balbezit. Chalimavičius onderschept slim de pass. Chalimavičius haalt uit met een fantastische trap. Melis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - FC Steel City Miskolc 0:5

56e minuut.
Felföldi heeft problemen om de bal te vangen. Muskietorz rent richting de bal. Muskietorz met een sublieme pass. Chalimavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalimavičius haalt uit met een fantastische trap. Melis bokst de bal weg.

58e minuut.
Feldmann geeft een hoge lob. Daar is Bodó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muskietorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalimavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalimavičius schiet op doel. Melis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - FC Steel City Miskolc 0:6

79e minuut.
Delanoy passt de bal met de wreef. Muskietorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskietorz passt de bal met de wreef. Daar is Chalimavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalimavičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - FC Steel City Miskolc 0:7

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ecsegi met een snelle inworp. Kozák is nu in balbezit. Kozák haalt uit met een fantastische trap. Melis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Magyari geeft de bal voor. Kozák kopt de bal weg. Klungelig pakt Maczó de bal. Chalimavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Chalimavičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - FC Steel City Miskolc 0:8

85e minuut.
Muskietorz passt de bal zonder na te denken. Ebrard rent richting de bal. Ebrard passt de bal met de wreef. Chalimavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalimavičius schiet op doel. Melis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Göllei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kozák speelt de bal door. Muskietorz is nu in balbezit. Chalimavičius is nu in balbezit. Chalimavičius haalt uit met een fantastische trap. Melis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 70%, FC Steel City Miskolc 30%.
Mititítí TE - FC Steel City Miskolc 0:8