Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ELMAS Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 512
ELMAS Hisar Spor
umut Tactiek 433
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 0
5 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 32.2
very good Schieten good
adequate Passen poor
very good Verdedigen poor


2e minuut.
Perlaza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Łachacz maakt een snoekduik en kopt de bal. Martyniuk heeft problemen om de bal te vangen. Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Falkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ELMAS - Hisar Spor 0:1

3e minuut.
Hinna onderschept slim de pass. Hinna passt de bal in één keer door. Łachacz rent richting de bal. Falkowski rent richting de bal. Falkowski draait met de bal, schiet en ... Korkmazyiğit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marszal heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klungelig pakt Falkowski de bal. Falkowski speelt de bal door. Mereuţă rent richting de bal. Mereuţă passt de bal zonder na te denken. Gazvoda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korkmazyiğit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Volkan onderschept slim de pass. Miranda onderschept slim de pass. Miranda haalt uit met een fantastische trap. Briscioli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bosinceanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Moeller probeert de bal aan de voet te houden. Moeller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazvoda verovert de bal door een tackle van achteren. Gazvoda met een sublieme pass. Miranda rent richting de bal. Miranda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gazvoda passt de bal met de wreef. Moeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Moeller speelt de bal door. Miranda rent richting de bal. Miranda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ELMAS - Hisar Spor 1:1

16e minuut.
Gazvoda probeert naar een medespeler te passen. Miranda heeft problemen om de bal te vangen. Qurbanov rent richting de bal. Qurbanov draait met de bal, schiet en ... Bosinceanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ELMAS - Hisar Spor 2:1

19e minuut.
Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siddi maakt een afschuwelijke overtreding. Siddi krijgt een gele kaart. Falkowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Falkowski kan niet meer verder spelen. Hergül komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Korkmazyiğit probeert naar een medespeler te passen. Qurbanov kopt de bal weg. Volkan rent richting de bal. Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Hergül rent richting de bal. Hergül met een sublieme pass. Martyniuk rent richting de bal. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz draait met de bal, schiet en ... Korkmazyiğit bokst de bal weg.

24e minuut.
Gazvoda onderschept slim de pass. Gazvoda speelt de bal door. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda draait met de bal, schiet en ... Bosinceanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ELMAS - Hisar Spor 3:1

26e minuut.
Qurbanov is nu in balbezit. Mereuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda begaat een overtreding. Miranda krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Moeller onderschept slim de pass. Bedrna rent richting de bal. Moeller onderschept slim de pass. Moeller geeft een lange en hoge pass. Qurbanov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ELMAS - Hisar Spor 4:1

33e minuut.
Moeller raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maziarka komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Maziarka met de inworp. Gazvoda heeft problemen om de bal te vangen. Miranda is nu in balbezit. Miranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ELMAS - Hisar Spor 5:1

39e minuut.
Łachacz met een sublieme pass. Hergül rent richting de bal. Marszal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marszal krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Briscioli onderschept slim de pass. Briscioli passt de bal met de wreef. Ramos is nu in balbezit. Qurbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bosinceanu trapt de bal weg. Maziarka kopt de bal weg. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda schiet op doel. Bosinceanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hergül passt de bal zonder na te denken. Hinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka maakt een afschuwelijke overtreding. Maziarka krijgt een gele kaart. Hinna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Erni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELMAS 41%, Hisar Spor 59%.
ELMAS - Hisar Spor 5:1

47e minuut.
Hergül bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergül passt de bal zonder na te denken. Marszal heeft problemen om de bal te vangen. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Volkan onderschept slim de pass. Gazvoda verovert de bal door een tackle van achteren. Gazvoda met een sublieme pass. Erni rent richting de bal. Erni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Doeltrap. Korkmazyiğit trapt de bal weg van het doel. Gazvoda met een sublieme pass. Miranda rent richting de bal. Miranda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Gazvoda de bal. Łachacz is nu in balbezit. Gazvoda begaat een overtreding. Gazvoda krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Ruige geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erni bereikt de bal nog maar net als eerste. Erni schiet op doel. Bosinceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Gazvoda is nu in balbezit. Gazvoda speelt de bal door. Erni is nu in balbezit. Erni draait met de bal, schiet en ... Bosinceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ELMAS - Hisar Spor 6:1

80e minuut.
Mereuţă rent richting de bal. Mereuţă passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Ruige de bal onder controle te krijgen. Erni is nu in balbezit. Erni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gazvoda passt de bal in één keer door. Erni rent richting de bal. Erni draait met de bal, schiet en ... Bosinceanu probeert wanhopig de bal te grijpen. Briscioli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ELMAS - Hisar Spor 7:1

84e minuut.
Gazvoda passt de bal in één keer door. Maziarka rent richting de bal. Maziarka geeft een lange en hoge pass. Miranda rent richting de bal. Miranda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Briscioli rent richting de bal. Briscioli geeft een hoge lob. Mantar kopt de bal weg. Miranda kan de bal niet met de borst controleren. Miranda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELMAS 33%, Hisar Spor 67%.
ELMAS - Hisar Spor 7:1