Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: The Masterplan
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 5085
Atletico Fenice Podrida F.C.
Flor Tactiek 433
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 30.1
solid Schieten adequate
good Passen poor
solid Verdedigen good


5e minuut.
Klaudíny onderschept slim de pass. Illescas rent richting de bal. Klaudíny onderschept slim de pass. Klaudíny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fenice - Podrida F.C. 1:0

8e minuut.
Congera geeft een lange en hoge pass. Lamendola kopt de bal weg. Klungelig pakt Illescas de bal. Klaudíny bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudíny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fenice - Podrida F.C. 2:0

14e minuut.
Klaudíny is nu in balbezit. Illescas bereikt de bal nog maar net als eerste. Illescas geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Congera neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klaudíny is nu in balbezit. Klaudíny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fenice - Podrida F.C. 3:0

17e minuut.
Illescas verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Congera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klaudíny krijgt zijn hoofd ertegen. Hannesbrug maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fenice - Podrida F.C. 4:0

24e minuut.
Mikayıllı geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Griffi zal de hoekschop nemen. Klaudíny is nu in balbezit. Klaudíny schiet op doel. Hannesbrug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Sinagoga verovert de bal door een tackle van achteren. Sinagoga speelt de bal door. Klaudíny is nu in balbezit. Klaudíny haalt uit met een fantastische trap. Hannesbrug maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lamendola rent richting de bal. Lamendola passt de bal met de wreef. Klaudíny is nu in balbezit. Klaudíny haalt uit met een fantastische trap. Hannesbrug maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fenice - Podrida F.C. 5:0

29e minuut.
Klungelig pakt Jaśkiewicz de bal. Griffi verovert de bal door een tackle van achteren. Griffi passt de bal in één keer door. Klaudíny bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudíny draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Griffi kopt de bal weg. Lamendola probeert de bal met de borst te controleren. Lamendola passt de bal met de wreef. Klaudíny rent richting de bal. Klaudíny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fenice - Podrida F.C. 6:0

37e minuut.
Nier onderschept slim de pass. Nier probeert naar een medespeler te passen. Sinagoga met een sublieme pass. Klaudíny bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudíny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Griffi met een sublieme pass. Lamendola is nu in balbezit. Lamendola met een sublieme pass. Klaudíny is nu in balbezit. Klaudíny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sinagoga verovert de bal door een tackle van achteren. Sinagoga speelt de bal door. Klaudíny rent richting de bal. Klaudíny haalt uit met een fantastische trap. Hannesbrug werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fenice - Podrida F.C. 7:0

45e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor speelt de bal door. Griffi met een sublieme pass. Klaudíny bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudíny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Fenice 27%, Podrida F.C. 73%.
Atletico Fenice - Podrida F.C. 7:0

49e minuut.
Lăpădat speelt de bal door. Francolino is nu in balbezit. Griffi verovert de bal door een tackle van achteren. Lamendola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamendola geeft een hoge lob. Hannesbrug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klaudíny springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fenice - Podrida F.C. 8:0

54e minuut.
Lamendola speelt de bal door. Daar is Illescas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastor probeert naar een medespeler te passen. Klaudíny is nu in balbezit. Klaudíny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Griffi kopt de bal weg. Illescas is nu in balbezit. Lamendola onderschept slim de pass. Klaudíny bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudíny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lamendola heeft problemen om de bal te vangen. Klaudíny rent richting de bal. Klaudíny haalt uit met een fantastische trap. Hannesbrug werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fenice - Podrida F.C. 9:0

57e minuut.
Mikayıllı passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lamendola de bal. Lamendola speelt de bal door. Klaudíny is nu in balbezit. Klaudíny haalt uit met een fantastische trap. Hannesbrug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Francolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Francolino speelt de bal door. Lamendola met een sublieme pass. Klaudíny bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudíny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sinagoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinagoga geeft de bal voor. Illescas heeft problemen om de bal te vangen. Klaudíny is nu in balbezit. Klaudíny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fenice - Podrida F.C. 10:0

70e minuut.
Congera passt de bal zonder na te denken. Lamendola heeft problemen om de bal te vangen. Lamendola passt de bal in één keer door. Klaudíny rent richting de bal. Klaudíny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klaudíny rent richting de bal. Klaudíny speelt de bal door. Mikayıllı rent richting de bal. Lamendola onderschept slim de pass. Lamendola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Saldaña controleert de bal met de borst. Griffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffi met een sublieme pass. Klungelig pakt Klaudíny de bal. Klaudíny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Fenice 22%, Podrida F.C. 78%.
Atletico Fenice - Podrida F.C. 10:0